Παρακαλώ περιμένετε

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ LOOK

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ LOOK

Νυφικο μακιγιαζ με κοκκινο κραγιον; Τα κόκκινα κραγιόν είναι στα γυναικεία πορτοφόλια γιατί ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Είναι τόσο παλιό όσο ο χρόνος και θα έκανε βασική εντύπωση σε κάθε νύφη. Ωστόσο, τα κόκκινα κραγιόν έρχονται σε πολλές αποχρώσεις που ταιριάζουν με διάφορους τόνους δέρματος, ειδικά το γαμήλιο μακιγιάζ με τα κόκκινα χείλη. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε το διαχρονικό signature look, διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε ποια απόχρωση είναι η καλύτερη για τον τόνο του δέρματός σας. Επιμεληθήκαμε επίσης πολλές προτάσεις μακιγιάζ γάμου με κόκκινα κραγιόν, από τα μάτια μέχρι τα μάγουλα, τα φρύδια και πολλά άλλα.

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΝΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ - ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Είτε πρόκειται για μια νύφη είτε για καλεσμένη σε γάμο με κόκκινο μακιγιάζ χειλιών, μια απόχρωση δεν ταιριάζει σε όλες. Το μυστικό για να φτιάξετε το τέλειο γαμήλιο μακιγιάζ με κόκκινα χείλη είναι να βρείτε τον τόνο του δέρματός σας που ταιριάζει. Εάν έχετε ψυχρό υποτόνο, επιλέξτε μια κόκκινη απόχρωση κραγιόν με βάση το μπλε, όπως το βαθύ κόκκινο. Αλλά αν ο υποτόνος είναι πιο ζεστός, σκεφτείτε τους ροδακινί υποτόνους όπως το κόκκινο πυροσβεστικής. Οι ουδέτεροι υποτόνοι θα απολαύσουν τα καλύτερα και των δύο κόσμων και μπορούν να φορέσουν τους μπλε ή ροδακινί υποτόνους. Σκεφτείτε το κλασικό κόκκινο και είστε έτοιμες.

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

MAKEUP ΓΙΑ ΝΥΦΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΦΡΥΔΙΑ

Ένα από τα πιο ευέλικτα looks είναι ο συνδυασμός του νυφικό μακιγιάζ κόκκινων χειλιών και τα καλά καθορισμένα και μακριά φρύδια. Μπορείτε να επιλέξετε απαλά και γεμάτα φρύδια. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε γεματα και τολμηρά φρύδια με έντονα κόκκινα χείλη αν κάνετε έναν industrial chic, μοντέρνο ή vintage γάμο. Αλλά οι νύφες που είναι μποέμ, ρουστίκ ή ρουστίκ chic θα λατρέψουν το τολμηρό και καθορισμένο με έντονα κόκκινα χείλη και γεμάτα φρύδια με κερωμένα μολύβια. Αυτή η εμφάνιση θα τονίσει το πρόσωπό σας και θα καθορίσει τις γωνίες σας.

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΜΕ ΓΥΑΛΑΔΕΣ

Σκεφτείτε αστραφτερά, λαμπερά νυφικά μακιγιάζ cranberry χείλη και είστε συντονισμένοι με την εποχή. Είναι όλα για λάμψεις και πούλιες και χείλη καλυμμένα με glitter για κάθε κορίτσι που θέλει να προσθέσει λάμψη στο μακιγιάζ του γάμου της. Φυσικά, πρέπει να εξασκηθείτε εκ των προτέρων γιατί υπάρχει πιθανότητα καταστροφής. Ωστόσο, έχουμε προτασεις για κάθε κορίτσι ανεξάρτητα από το γούστο της να φορέσει το sparkle look όπως θα δείτε παρακάτω. Θυμηθείτε ότι το λαμπερό μακιγιάζ των χειλιών σας είναι υπέροχο, γι' αυτό θυμηθείτε να αδράξετε τη στιγμή σε πολλές φωτογραφίες για να κοιτάξετε πίσω με χαμόγελο.

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

ΝΥΦΙΚΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΦΛΟΓΕΡΑ ΚΡΑΓΙΟΝ

Το σκούρο κόκκινο νυφικο μακιγιάζ των χειλιών με χρυσή σκιά ματιών είναι πάντα chic. Και τα δύο μείγματα για να δημιουργήσουν μια εκλεπτυσμένη κλασική εμφάνιση συνδυάζονται με χρυσή σκιά ματιών που πλαισιώνεται με παχιά στρώματα eyeliner και καυτά κόκκινα χείλη για να δώσουν τη σέξι εμφάνιση της θεάς. Εάν το χρυσό είναι πολύ για εσάς, δουλέψτε με μπρονζέ σκιά ματιών, μολύβι ματιών με χοντρές ή λεπτές στρώσεις με μάσκαρα και κόκκινο κραγιόν. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε σμιλεμένα, με περίγραμμα και τονισμένα ζυγωματικά για να δημιουργήσετε μια όψη Αμαζονίου. Οι νύφες με σκουρόχρωμο δέρμα θα ταιριάζουν για αυτό το look καλύτερα.

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΣΚΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΕΙΛΗ

Αν προτιμάτε ένα απαλό βλέμμα για τον γάμο, προτιμήστε φυσικό μακιγιάζ ματιών που τραβάει όλη την προσοχή στα χείλη σας. Απλώς τονιστε τις βλεφαρίδες σας με μάσκαρα και ολοκληρώστε με ανοιχτόχρωμη σκιά ματιών για μια γλυκιά εμφάνιση. Μπορείτε επίσης να διατηρείτε το απαλό glam με φυσικά τονισμένα μάτια Smokey, απλώς δουλέψτε με σκούρες αποχρώσεις όπως σκούρο καφέ ή γκρι και συνδυάστε με σβησμένο eyeliner για σέξι αλλά όχι υπερβολική εμφάνιση μακιγιαζ. Αλλά αν θέλετε ένα κλασικό look, προτιμήστε ουδέτερα μάτια και λίγη λάμψη. Ολοκληρώστε με πιο σκούρα μάσκαρα για να φαίνονται έντονα τα μάτια σας στα κόκκινα χείλη.

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

EYELINER ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Λέγεται ότι το σκούρο μάτι με eyeliner προήλθε από τους Αιγύπτιους και συμφωνούμε. Ένα δραματικό σκούρο μολύβι και κόκκινα λάμψη χείλη είναι το τέλειο ταίρι για να προσελκύσει όλη την προσοχή την μεγάλη μέρα. Αν έχετε μεγάλα μάτια, χρησιμοποιήστε το έντονο εντυπωσιακό eyeliner σε συνδυασμό με smokey ή μπρονζέ σκιά ματιών για να σας χαρίσει μια αρχαία αιγυπτιακή εμφάνιση. Αλλά αν έχετε μικρότερα μάτια, επιλέξτε το λεπτό eyeliner με σκιές Smokey με φυσική εμφάνιση σε συνδυασμό με τα αστραφτερά κόκκινα χείλη για να δείχνετε υπέροχη.

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ & SMOKEY EYES

Το κλειδί για να εχετε νυφικο μακιγιαζ με κοκκινο κραγιον και Smokey eyes είναι να κυνηγήσετε τη σωστή απόχρωση που συμπληρώνει και δεν την επισκιάζει. Προτιμήστε τα κλασικά Smokey eyes σε συνδυασμό μαύρων και γκρι αποχρώσεων. Τα καστανά smokey eyes είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά για νύφες με σκούρο τόνο δερματος. Υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου που μπορείτε να φορέσετε για τα Smokey eyes όπως το μπλε κόκκινο μεσαίου υποτόνου που είναι σκούρο αλλά όχι πολύ βαθύ. Μπορείτε επίσης να φορέσετε ένα ρετρό σικ κόκκινο με σατινέ φινίρισμα. Υπάρχει επίσης η επιλογή ρισκέ κόκκινου ζεστού τόνου, βαθύ ροζ-κόκκινο ή καθαρό φραουλι που δίνει βάθος.

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΜΕ ΡΟΖ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ

Ένας από τους εκπληκτικούς τρόπους για να συνδυάσετε ένα τολμηρό νυφικο μακιγιάζ για τα χείλη είναι με ροζ ρουζ στα μάγουλα. Αυτό φαίνεται τέλειο σε ρομαντικές, εναλλακτικές και μινιμαλιστικές νύφες. Επιλέξτε ένα ροζ ρουζ που είναι πιο κοντά στον φυσικό τόνο του δέρματός σας. Αυτό θα δημιουργήσει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της κομψής και υπερβολικής εμφάνισης. Η ανάμειξη αυτών των δύο αποχρώσεων είναι ιδανική για νύφες με μεσαίους έως ανοιχτούς τόνους δέρματος που θέλουν να διατηρήσουν μια απλή αλλά σέξι εμφάνιση. Με αυτό το χρωματικό ταίριασμα, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλή δουλειά στα μάτια. Απλώς συμβιβαστείτε με ένα απαλό glam look.

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

ΒΡΑΔΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το να περνάτε όλη την ημέρα με ένα νυφικο μακιγιάζ με κόκκινο χείλη μπορεί να μην είναι το ιδανικό, ειδικά αν τα κραγιόν δεν σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να φορέσετε ροζ, ροδακινί, nude ή απλά να δουλέψετε με lip gloss για όλη την ημέρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε χωρίς κραγιόν μέχρι πιο κοντά στο βραδινό πάρτι πριν φορέσετε το κόκκινο κραγιόν σας. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να εξασκηθείτε αρκετά εκ των προτέρων, ώστε να πετύχετε το τέλειο look με ευκολία στη βραδινή σας έξοδο.

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

Dos And Don’ts ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΕΙΛΗ

  1. Προσθέστε όγκο στα χείλη σας Ο πιο σίγουρος τρόπος για να προσθέσετε όγκο στα glamwedding makeup με κόκκινα χείλη σας είναι προετοιμάζοντας τη βάση με ένα βάλσαμο. Στη συνέχεια, κάντε το περίγραμμα των φυσικών άκρων με ένα lip liner που ταιριάζει με το κόκκινο κραγιόν σας για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ακολούθησε με το κόκκινο κραγιόν σου και ολοκλήρωσε με μια λεπτή επίστρωση αστραφτερού lip gloss.
  2. Επιλέξτε κραγιόν μεγάλης διάρκειας Το καλύτερο κόκκινο κραγιόν και μολύβια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποτέ για τη μεγάλη σας μέρα είναι ματ. Έχει μεγάλη διάρκεια και δεν με προσεκτική τοποθετήσει δεν υα αφήσετε λεκέδες στα δόντια για στεγνώνει γρήγορα. Ένας άλλος καλός λόγος για να φορέσετε ματ είναι το χαρακτηριστικό που δεν κολλάει. Και ακόμη και το καλοκαίρι, δεν θα έλιωναν ποτέ στη ζέστη.
  3. Εάν τα χείλη σας είναι στεγνά Το να αποκτήσετε τα τέλεια, πλούσια και ενυδατωμένα χείλη δεν μπορεί να συμβεί σε μια μέρα. Έτσι, αν έχετε σκασμένα χείλη, δεν θα ωφελούσε να τα καλύψετε με κόκκινο κραγιόν. Αντίθετα, φροντίστε τα πριν από το γάμο κάνοντας απολέπιση και ενυδάτωση. Στη συνέχεια, αποκτήστε ένα SPF για τα χείλη που προστατεύει τα χείλη σας από το σκληρό περιβάλλον. Αποφύγετε να γλείφετε τα χείλη σας και φροντίστε να αφαιρέσετε όλο το μακιγιάζ από τα χείλη σας πριν τον ύπνο.

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

Το μακιγιάζ με κόκκινα χείλη είναι μια κλασική επιλογή κατάλληλη για όλους τους τόνους δέρματος και τα σχήματα προσώπου ανάλογα με την απόχρωση. Αν λοιπόν θέλετε αυτή τη διαχρονική πινελιά κόκκινου στη μεγάλη μέρα, μπείτε εδώ και δείτε αυτές τις προτάσεις. Έχουμε επιμεληθεί το πιο μοντέρνο μακιγιάζ γάμου με κόκκινα χείλη και πολλές συμβουλές για το τέλειο νυφικο μακιγιαζ με κοκκινο κραγιον.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα