Παρακαλώ περιμένετε

ΝΥΦΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ & ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

ΝΥΦΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ & ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Νυφικα κοντα είναι η ιδανική επιλογή για μικροκαμωμένες νύφες που θέλουν να φαίνονται σέξι, κομψές και μοναδικές την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους. Η εκπληκτική δαντέλα που έχουν, δημιουργούν μια τέλεια εμφάνιση για εκείνες που έχουν μακριά όμορφα πόδια. Προσπαθήσαμε να βρούμε για εσάς τις καλύτερες ιδέες. Βρείτε το αγαπημένο σας κοντό νυφικό!

ΝΥΦΙΚΑ ΚΟΝΤΑ - 18 ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΙΔΕΕΣ

ΝΥΦΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙΑ

Αποτελεί την επιτομή του στυλ. Διαλέξτε ένα νυφικό κοντό με μανίκια είτε από δαντέλα ή σατέν. Σκοπός των νυφικών αυτών είναι να μοιάζουν περισσότερο σαν φορέματα. Εάν θέλετε ένα μοντέρνο γάμο απλά αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή.

Νυφικα κοντα Νυφικα κοντα Νυφικα κοντα

ΝΥΦΙΚΑ ΚΟΝΤΑ BOHO STYLE

Για τις νύφες με boho style είναι ότι καλύτερο! Νυφικά γεμάτα δαντέλα, φτερά, κορδόνια ακόμα και με ημιδιαφάνειες ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα. Κάνε την διαφορά και φόρεσε μποτάκι αντί για ψηλοτάνουνη γόβα και θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Νυφικα κοντα Νυφικα κοντα Νυφικα κοντα

ΝΥΦΙΚΑ ΚΟΝΤΑ FULL IN ROMANCE

Ποιος είπε ότι μια νύφη δεν μπορεί να είναι και ρομαντική και μοντέρνα ταυτόχρονα; Επέλεξε το νυφικό σου να έχει ρομαντική αίσθηση. Τα νυφικά σε στυλ μπαλαρίνας έχουν δημιουργηθεί γι αυτό. Ταιριάζουν απόλυτα σε μικροκαμωμένες γυναίκες, δημιουργούν έναν ρομαντισμό και αναδεικνύουν τα ωραία χαρακτηριστικά σας.

Νυφικα κοντα Νυφικα κοντα Νυφικα κοντα

ΝΥΦΙΚΑ ΚΟΝΤΑ VINTAGE

Έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα άρθρα πως το vintage είναι στη μόδα. Μην διστάσεις να φορέσεις ένα μοντέρνο νυφικό με vintage στοιχεία. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα πέπλο ή λουλούδια στο μαλλιά.

Νυφικα κοντα Νυφικα κοντα Νυφικα κοντα

ΝΥΦΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Εάν ο γάμος σου τελεστεί στην παραλία δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα νυφικό κοντό. Είναι βολικό κατά την διάρκεια του γάμου και σε περίπτωση που η παραλία έχει άμμο είναι σίγουρο ότι δεν θα λερωθείς. Διάλεξε νυφικά, με ημιδιαφάνειες και ανοιχτή πλάτη. Πρόσεξε πολύ το ύφασμα που θα επιλέξεις. Όσο πιο αέρινο είναι τόσο το καλύτερο.

Νυφικα κοντα Νυφικα κοντα Νυφικα κοντα

ΝΥΦΙΚΑ ΚΟΝΤΑ COUNTRY STYLE

Το country style ήρθε για να μείνει! Δοκίμασε τέτοια νυφικά εάν ο γάμος σου τελεστεί στην επαρχία ή κοντά σε αγρό. Διακόσμησε τα με λουλούδια ακόμα και κεντητά. Μπορείς ακόμα και να μεταποιήσεις ένα παλιό άσπρο φόρεμα της μητέρας ή της γιαγιάς σου και να το φέρεις στα μέτρα σου. Μην διστάσεις να φορέσεις καπέλο και να επιλέξεις έντονα χρώματα στα λουλούδια της ανθοδέσμης σου.

Νυφικα κοντα Νυφικα κοντα Νυφικα κοντα

Η επιλογή του νυφικού είναι το άλφα και το ωμέγα σε ένα γάμο. Για τις νύφες που τολμούν και θέλουν να αναδείξουν τα καλλίγραμμα πόδια τους, αυτό είναι το καλύτερο άρθρο για νυφικα κοντα.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα