Παρακαλώ περιμένετε

ΝΥΦΙΚΑ ΓΟΡΓΟΝΕ ΤΑ ΠΙΟ ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ.

ΝΥΦΙΚΑ ΓΟΡΓΟΝΕ ΤΑ ΠΙΟ ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ.

Νυφικα γοργονε ή mermaid νυφικα: Για να είμαι ειλικρινής, από την παιδική ηλικία, κάθε κορίτσι ονειρεύεται μια εικόνα πριγκίπισσας τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της. Ξέρουμε πώς να το ενσωματώνουμε σε μια πραγματικότητα. Γιατί δεν θα δοκιμάζατε νυφικά γοργονέ; Ονομάζεται επίσης φόρεμα "Fish", επειδή μοιάζει με ψαροουρά. Το νυφικό «Mermaid» καλύπτει πλήρως και φτιάχνει την ιδανική σιλουέτα. Σε αυτή την συλλογή θα βρείτε διάφορες σιλουέτες γοργόνας. Από τα πιο απλά φορέματα μέχρι τα πιο περίπλοκα σύνολα. Δες τις παρακάτω ιδέες και βρες το αγαπημένο σου στυλ!

ΝΥΦΙΚΑ ΓΟΡΓΟΝΕ - 30 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ.

Νυφικα γοργονε

ΝΥΦΙΚΑ ΓΟΡΓΟΝΕ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ.

Πώς έχει εξελιχθεί; Ιστορία του αγαπημένου στυλ νυφικού φορέματος "Mermaid".

Μερικές φορές, οι σχεδιαστές λατρεύουν να αφιερώνουν στον εαυτό τους δημιουργίες του ενός ή του άλλου μοντέλου. Η ίδια ιστορία συνέβη σε ένα μοντέλο μόδας «Γοργόνα». Αλήθεια, αυτό το στυλ μας ήρθε από μια βικτωριανή περίοδο. Από την αρχή ήταν ένα casual φόρεμα. Με το πέρασμα του χρόνου, πιο κοντά στον 20ο αιώνα, στράφηκαν στα βραδινά φορέματα. Υπήρχαν και αλλά τέτοια σχέδια για εκείνη την εποχή, όμως δεν τα έλεγαν έτσι. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών 70-90, τα πιο γνωστά ήταν τα παντελονοφουστες και τα παντελόνια με ουρά. Και ξέρεις τι; Δεν είναι τίποτα άλλο από τουαλέτες "Mermaid" και "Mermaid" τουαλέτες με ουρά!

Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε

Παραλλαγές της μόδας Mermaid.

Οι μοντελιστές προτείνουν έναν μεγάλο αριθμό παραλλαγών για να διαλέξετε μεταξύ των οποίων κάθε νύφη μπορεί να διαλέξει κάτι που ταιριάζει ακριβώς γι' αυτήν. Οι διαφορές στα μοντέλα χωρίζονται σε δύο ομάδες: διαφοροποίηση σε φόρεμα ή μπούστο. Αν σας αρέσουν τα μυστικιστικά μοντέλα νυφικών, τότε συγκρίνετε νυφικό γοργόνας εναντίον τρομπέτας. Μοιάζουν μεταξύ τους και έχουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά της μόδας.

Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε

ΕΞΩΠΛΑΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΓΟΡΓΟΝΕ.

Υπέροχες παραλλαγές των νυφικών γοργόνας.

Είτε θα το έχετε εντελώς ξωπλατο είτε σας αρέσουν τα μικρά λουράκια, επιλέξτε ανάμεσα σε δημοφιλείς λύσεις. Το νυφικό «Fish» μπορεί να έχει τελείως ανοιχτό μπούστο, είτε έχει τιράντες. Φορώντας ακόμα τέτοια μοντέλα ταιριάζουν ιδανικά με τις ζεστές εποχές. Μια άλλη όμορφη μορφή που ανήκει στη παραλλαγή αυτή είναι ένα νυφικό που μοιάζει με τρομπέτα στο τέλος της φούστας. Θα προσθέσει στην εικόνα σας ένα υπέροχο αεράκι και ρομαντισμό.

Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε

Αποτελεσματικό φόρεμα γοργόνας με ανοιχτή πλάτη.

Ενώ παντρεύεστε το καλοκαίρι, δοκιμάστε μια όμορφη επιλογή με ανοιχτή πλάτη για τον γάμο. Το εκπληκτικό νυφικό γοργόνας θα δείχνει υπέροχα στα κορίτσια με ίσια στάση. Εάν θέλετε να δώσετε έμφαση σε αυτό το εκπληκτικό μέρος του σώματος, πρέπει να είστε σίγουροι ότι μια ανοιχτή πλάτη φαίνεται υπέροχη. Μετά από αυτό, υπάρχουν πολλές υπέροχες επιλογές για να το εμπλουτίσετε με άλλα σχεδιαστικά στοιχεία.

Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε

ΝΥΦΙΚΑ MERMAID ME MANIKIA.

Διαφορετικά νυφικα γοργονε.

Δοκιμάζοντας νυφικά γοργονέ, συναντάτε συχνά διαφορετικές όψεις για το πάνω και το κάτω μέρος του σώματος. Οι πιο λαμπρές παραλλαγές ενός φορέματος "Fish" με ουρά είναι οι κομμένες ή ολόκληρες φούστες. Τα υλικά για τα πάνω και τα κάτω μέρη στα νυφικά αυτά μπορεί να είναι παρόμοια ή διαφορετικά. Ωστόσο, μια παραλλαγή με ουρά παρά την όλη της ομορφιά δεν είναι βολική για περπάτημα. Το χέρι βοήθειας, σε αυτή την περίπτωση, προέρχεται από την πλευρά των αποσπώμενων κομματιών «γοργόνας», όπου σε ένα φόρεμα η ουρά αφαιρείται εύκολα. Μπορείτε να τη βγάλετε ανά πάσα στιγμή, παραμένοντας απλώς με το κυρίως φόρεμα.

Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε

Υπέροχα νυφικά γοργονέ με μανίκια

Τα mermaid νυφικά με τα μανίκια είναι εξαιρετικά επίκαιρα εκείνη την εποχή. Υπολογίζοντας ότι τα νυφικά αυτά έχουν τεράστιες παραλλαγές με μανίκια. Μπορούν όλα να είναι σε εντελώς διαφορετικές μορφές, από μακρυμάνικα, μανίκια τριών τετάρτων, αγκωνάρια, κοντομάνικα έως φουσκωμένα μανίκια, μανίκια με φουσκώματα ή ρεγκλάν και κομμένα μανίκια. Επιλέξτε μια ημιδιάφανη ή δαντελωτές παραλλαγές. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους τύπους μανικιών για νυφικά σε άλλα άρθρα μας.

Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε

ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΟΡΓΟΝΕ.

Σαγηνευτικά και κομψά Δαντελένια Φορέματα.

Τα δαντελωτά νυφικά γοργονέ είναι πραγματικά εκπληκτικά. Φορώντας έναν τέτοιο τύπο φορέματος την ημέρα του γάμου σας, θα μαγέψετε όλους τους καλεσμένους με τη χάρη του. Η μαγευτική στάση σε σαγηνευτικές σιλουέτες συνδυάζεται κομψά με απαλά και τρυφερά υλικά. Ταιριάζει είτε για απαλές και διαφανείς όψεις.

Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε

Καλυπτικά μοντέλα φορεμάτων "Fish".

Ξέρετε ποιος είναι ο σωματότυπος σας; Μπορείτε να το ελέγξετε στο δοκιμαστικό. Τι τρομερή πλάνη να πιστεύει κανείς ότι είναι μόνο για αδύνατες κυρίες. Στην πραγματικότητα, αυτό το νυφικο φόρεμα κρύβει μια ποικιλία από συμβουλές και κόλπα για να ταιριάζει το φόρεμα σχεδόν με κάθε σιλουέτα. Διαβάστε τα παρακάτω για να διευκρινίσετε ότι το νυφικο φόρεμα “Mermaid” δεν είναι μόνο για αδύνατα κορίτσια. Οι νύφες με μικρό ύψος πρέπει να δώσουν βάση σε μοντέλα με ανοιχτούς ώμους και ελαφριές τιράντες. Μην ξεχάσετε να φορέσετε ψηλοτάκουνα.

Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να καυχηθείτε με γεμάτο στήθος, επιλέξτε νυφικο με λαιμόκοψη σε σχήμα V. Για να αποκτήσετε επιπλέον όγκο, μπορείτε να συμπεριλάβετε drapers, rushing ή στρίφωμα flounce. Για όσους έχουν μεγάλο στήθος, η ιδανική επιλογή θα ήταν ένα νυφικο φόρεμα με φαρδιές τιράντες.

Μια φαρδιά ζώνη με αντίθεση είναι μια καθολική λεπτομέρεια που ταιριάζει σε όλους. Εάν έχετε κάποια ελαττώματα στη μέση, τοποθετήστε την γύρω από την μέση σας. Τα κορίτσια με φαρδιούς ώμους θα φαίνονται αποτελεσματικά φορώντας στενά μανίκια και φορέματα που λεπταίνουν από τον γοφό. Οι καμπυλωτοί γοφοί θα καμουφλαριστούν καλύτερα με sweetheart λαιμόκοψη με τις διαγώνιες επιφάνειες. Για πιο γεμάτα κορίτσια, αυτό το μοντέλο θα ταιριάζει ιδανικά. Το νυφικό γοργόνας έχει πολλές επιλογές για να κρύψει ένα μειονέκτημα. Το κύριο σημείο για μια αναλογική φιγούρα δεν είναι πραγματικά αξιοσημείωτη κοιλιά. Σε αυτή την περίπτωση, το κομμένο φόρεμα είναι μια εξαιρετική παραλλαγή. Το καλύτερο αν η γαμήλια φούστα γοργόνας δεν θα είναι πολύ πλούσια.

Σε ποιον δεν ταιριάζει; Κορίτσια με γοφούς. Κορίτσια με επίπεδους γλουτούς. Κορίτσια με σωματότυπο μήλου. Κορίτσια που περιμένουν ένα παιδί; Λάβετε υπόψη μερικούς σημαντικούς κανόνες: Θα πρέπει πάντα να επιλέγετε ένα νυφικο φόρεμα στο μέγεθός σας και πρέπει να καλύπτει το σώμα σας. Γιατί αν το πολύ στενό φόρεμα τονίζει περιέργεια σημεία, ένα oversize μπορεί να φαίνεται κάπως αλλότοκωτό. Είναι εύκολο να ελέγξετε ποιο νυφικο φόρεμα σας ταιριάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η "ουρά" του φορέματος δεν πρέπει να ξεκινά χαμηλότερα από τα γόνατα και δεν μπορεί να είναι πολύ ψηλά. Αντίθετα, απλά δεν θα μπορούσες να περπατήσεις μέσα σε αυτό.

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ.

Ρομαντικό νυφικό πέπλο για "Γοργόνες".

Παρά το γεγονός ότι το πέπλο είναι ένα από τα βασικά αξεσουάρ γάμου, δεν πρέπει να είναι στο κέντρο της προσοχής σε ένα γαμήλιο ρούχο. Αυτό το κομψό μοντέρνο νυφικό ταιριάζει εξίσου καλά με ένα ελαφρύ και πολυτελές πέπλο. Κοντό και διαφανές ή μακρύ και πολυεπίπεδο voile θα ταιριάζει με αυτό. Αλλά για την περίπτωση της δαντέλας σε νυφικά σε γραμμή Α, μην τη χρησιμοποιήσετε πέπλο με πολλές διακοσμήσεις. Το κύριο σημείο είναι να μην κατακλύσουν την κομψή σιλουέτα του νυφικού σε γραμμή Α. Εδώ είναι ένας άλλος κανόνας: όσο πιο πλούσια και φωτεινά είναι τα τελειώματα του φορέματος, τόσο πιο περιορισμένη θα πρέπει να είναι το πέπλο όπως και το νυφικό χτένισμα.

Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε

Νυφικό χτένισμα για νυφικά Mermaid.

Θέλετε να έχετε την ιδανική την εικόνα του γάμου σας. Υπάρχουν πολλά που είναι απαραίτητα. Έχετε σκεφτεί τα πάντα από μπροστά. Τα παπούτσια για αυτά τα νυφικά πρέπει να έχουν αποκλειστικά τακούνια. Τα τεράστια κοσμήματα δεν ταιριάζουν σε αυτα τα νυφικά. Ειδικά, όταν το φόρεμά σας είναι γεμάτο τριμάρισμα, φαίνεται πολύ ογκώδες. Επιλέγοντας ένα χτένισμα για αυτό το μοντέλο, λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να παραμείνει εκλεπτυσμένο και ρομαντικό. Μπορεί να είναι:

- Μισό πάνω μισό κάτω χτενίσματα, αλλά όχι ακατάστατο μαλλιά - Κλασικές φουρκέτες και τσιμπιδάκια - Διάφορες πλεξούδες και κοτσίδες

Τα κοντά κουρέματα θα ταιριάζουν στην εικόνα. Επιλέγοντας ένα μακιγιάζ, μην ξεχνάτε ότι τα νυφικά γοργόνας υποδηλώνουν ανάλαφρη και ρομαντική εμφάνιση. Στη συνέχεια, μια παραλλαγή θα είναι ένα κλασικό μακιγιάζ με επικράτηση απαλών και φυσικών αποχρώσεων. Αλλά ένα ζωηρό βραδινό μακιγιάζ δεν θα ταιριάζει στην εικόνα καθώς είναι πολύ φωτεινό. Μπορείτε να φορέσετε ροζ νυφικό γοργόνας που ταιριάζει αποτελεσματικά με ελαφρύ μακιγιάζ.

Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε Νυφικα γοργονε

Μακιγιάζ και αξεσουάρ για "Γοργόνες".

Επιλέγοντας αστραφτερά νυφικά mermaid, θυμηθείτε, ότι η νύφη σε έναν γάμο - είναι ένα κέντρο κοινής προσοχής. Φροντίστε την ενδυμασία και τα αξεσουάρ σας όπως πρέπει για να είναι κομψά, όμορφα και ταιριαστά. Αλλά επίσης, θα πρέπει να αντιστοιχεί σε εμφάνιση και μέγεθος. Γενικά, είναι σημαντικό να νιώθετε άνετα με ένα όμορφο νυφικό. Αλλά η κύρια υπόσχεση αποτελεσματικότητας είναι η εμπιστοσύνη που εκπέμπεται με τα νυφικα γοργονε.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα.