Παρακαλώ περιμένετε

Νυφικά χτενίσματα για νύφες που θέλουν το βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες που θέλουν το βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες; Αυτό είναι πολύ γενικό, για αυτό το άρθρο θα αναλύσω το κάθε στυλ. Εάν είστε η νύφη και λίγο μπερδεμένη για το ποιο χτένισμα θα πρέπει να υιοθετήσετε για την ημέρα του γάμου σας. Μην σας πιάνει πανικός, έχω εδώ έχω μερικά ωραία hairstyles από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες:

Κότσος με ανάλαφρη πλεξούδα.

Αν θέλετε να πάτε για ένα γλυκό και εκλεπτυσμένο look τη μέρα του γάμου, τότε ο κότσος με ανάλαφρη πλεξούδα είναι για σας. Ο πλεκτός κότσος είναι κατάλληλο και για ένα παραθαλάσσιο πάρτι.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες Νυφικά χτενίσματα για νύφες Νυφικά χτενίσματα για νύφες Νυφικά χτενίσματα για νύφες

Ρομαντικό χτένισμα.

Το αληθινό ρομαντικό χτένισμα είναι λίγο περισσότερο από έναν ψίθυρο. Αυτό είναι ένα χτένισμα που μπορείτε να κάνετε με μόνο μερικές τακτικές τοποθετήσεις φουρκετών.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες Νυφικά χτενίσματα για νύφες Νυφικά χτενίσματα για νύφες Νυφικά χτενίσματα για νύφες

Δημιουργικά up dos.

Ένας πιο δημιουργικός χειρισμός με το up dos και το στυλ που τονίζει είναι αναμφισβήτητα λιγότερο άκαμπτο. Αυτό το χτένισμα δεν προορίζεται να είναι τέλειο. Μπορείτε να είστε ευέλικτοι με αυτό το στυλ και να το αναδημιουργήσετε.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες Νυφικά χτενίσματα για νύφες Νυφικά χτενίσματα για νύφες Νυφικά χτενίσματα για νύφες

Πλούσιες μπούκλες.

Τα χτενίσματα είναι με πλούσιες μπούκλες και πιάσιμο που θα απαιτήσουν την μεγιστοποίηση του όγκου των μαλλιών σας. Ειδικά αν θέλετε να αφήσετε μερικές χαλαρές μπούκλες κάτω.

Νυφικά χτενίσματα για νύφεςΝυφικά χτενίσματα για νύφες

Μαλλιά ελεύθερα.

Αυτές τις μέρες, τα χτενίσματα που απαιτούν μαλλιά ελεύθερα είναι πολύ πιο hot από ποτέ, και αυτό περιλαμβάνει την απόλυτη τάση στα νυφικά χτενίσματα. Αυτό το ύφος έχει απλά αρκετά χαλαρά μπούκλες που τις φέρετε και στο πλάι και τα τακτοποιείτε εκεί με ένα μοναδικό και εξαιρετικό barrette ή χτένα.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες

Κεπαριστό χτένισμα.

Το κεπαριστό χτένισμα θα σας υποχρεώσει να αναρροφήσετε τον όγκο των μαλλιών σας. Εκτός από την άντληση του όγκου, σκοπεύετε να τοποθετήσετε σκόπιμα μερικά barrettes και ακόμη σπρέι μαλλιών, έτσι ώστε να μπορείτε να κρατήσετε για στην θέση τους όλη την νύχτα του γάμου.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες Νυφικά χτενίσματα για νύφες Νυφικά χτενίσματα για νύφες

Boho νυφικά χτενίσματα για νύφες.

Το ρετρό ή boho χτένισμα έχει γοητεία και είναι το αγαπημένο μου. Αυτό είναι ένα στυλ που απαιτεί το μαλλί να είναι μισό πάνω. Είναι πράγματι στο ύψος της μόδας πολύ trendy, ένα εγγυημένο κλασικό και σύγχρονο χτένισμα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εάν η υφή των μαλλιών σας είναι ωραία ή ίσως όχι. Είναι κατάλληλο για όλες τις νύφες, αλλά το μήκος των μαλλιών σας είναι το μόνο πράγμα που είναι απαραίτητο για αυτό το χτένισμα.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες Νυφικά χτενίσματα για νύφες

Πριγκιπικά χτενίσματα.

Εάν θέλετε να μοιάζετε με μια πριγκίπισσα την ημέρα του γάμου σας και νομίζετε ότι η μια τριάρα για αξεσουάρ είναι αρκετά δυσάρεστη για εσάς, τότε μην ανησυχητικά γιατί δεν χρειάζεται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές καρφίτσες και στη συνέχεια να μελετήσετε την κομψή κόμμωση σας τοποθετώντας μερικά εντυπωσιακά αξεσουάρ με κρύσταλλα στα μαλλιά.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες Νυφικά χτενίσματα για νύφες

Μαλλιά στο πλάι.

Ένα χτένισμα στο πλάι είναι ένα στυλ που μπορεί να κολακεύει τα περισσότερα σχήματα προσώπων. Μπορείτε να προσθέσετε κάποια chic στοιχεία τη μέρα του γάμου και να παίξετε με μερικά κοσμήματα για ένα σίγουρα στυλ που δεν θα είναι μόνο κομψά και εκλεπτυσμένα αλλά και διαχρονικά νυφικά χτενίσματα για νύφες.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες Νυφικά χτενίσματα για νύφεςΝυφικά χτενίσματα για νύφες

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.