Παρακαλώ περιμένετε

Νυφικα παπουτσια που κάθε γυναίκα θέλει να φορέσει.

Νυφικα παπουτσια που κάθε γυναίκα θέλει να φορέσει.

Νυφικα παπουτσια; Γειας σας νύφες, αν ακόμα ψάχνεις τι παπούτσια θα φορέσεις την ημέρα του γάμου σου, έχουμε το τέλειο άρθρο για σένα σήμερα. Έτσι έχουμε επιλέξει αριστοκρατικά ζευγάρια παπούτσια που σίγουρα θα θέλετε να φορέσετε όταν περπατάτε εκείνο το διάδρομο της εκκλησία και στην δεξίωση του γάμου.

Νυφικα παπουτσια:

Γόβες.

Φυσικά δεν μπορεί ποτέ τίποτα να σταυρώσει με τις κλασικές γόβες. Είναι ο τελικός συνδετικός κρίκος των νυφικών παπουτσιών. Μπορείτε να παίξετε με ένα ζευγάρι με πρόσθετες λεπτομέρειες, όπως αυτό!

νυφικα παπουτσια

Τακούνια με λεπτομέρειες.

Κάνετε μια την διαφορά με τακούνια bejeweled! Ναι, τα πόδια σας θα αγαπήσουν το περπάτημα κάτω από το διάδρομο με όλα αυτά bling και είμαι σίγουρη ότι θα πάρα πολύ ευχάριστο.

νυφικα παπουτσια

Νυφικα παπουτσια: Τακούνια με straps.

Τα τακούνια είναι πάντα τόσο σέξι! Κοιτάξτε αυτές τις ασημένιες ομορφιές. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαριτωμένα αυτοί τα spraps θα τυλίγονται γύρω από τους αστραγάλους σας;

νυφικα παπουτσια

Χρωματιστή σολα.

Ακριβώς επειδή πρόκειται για γάμο, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διασκεδάσετε με την επιλογή των υποδημάτων σας. Προσθέστε λίγη λάμψη στα κλασικά παπούτσια, επιλέγοντας ένα ζευγάρι με χρωματιστές σολες. Απλώς λατρεύουμε τα κόκκινα πέλματα αυτών των παπουτσιών!

νυφικα παπουτσια νυφικα παπουτσια

Μοντέρνα.

Τι γίνεται αν θέλετε να κάνετε το κλασικό να αγαπήσει το μοντέρνο. Τότε επιλέξτε να κλασική λευκή γόβα με κορδέλες που τυλίγουν τέλεια τον αστράγαλο σας.

νυφικα παπουτσια

Glam νυφικα παπουτσια.

Πηγαίνετε για glam με περίπλοκα στραπς και πέτρες με λάμψη στα πόδια σας. Δεν θα φαίνεσθαι αλλά παράλληλα και θα αισθανθείτε σαν ένα αστέρι, σίγουρα θα γεμίσετε τον γάμο σας με στυλ.

νυφικα παπουτσια

Όπως πάντα μην ξεχάσατε να λάβετε εντελώς δωρεάν προσφορές ανάμεσα σε παραπάνω από 4000 επαγγελματίες που περιμένουν να σε εξυπηρετήσουν. Είτε θέλεις να λάβεις προσφορές από makeup artist, είτε από κομμωτές για το νυφικό χτενίσμα, νυφικά, για φωτογράφιση γάμου και χώρους εκδηλώσεων και κτήματα γάμου.

Χρυσός πειρασμός.

Αυτό το υπέροχο ζευγάρι νυφικών παπουτσίων είναι αναμφισβήτητα #goldgoals! Είναι κλασικά κομμένα, αλλά έχουν τόσο πολύ χαρακτήρα.

νυφικα παπουτσια

Nudes.

Εάν θέλετε περισσότερο στυλ για τα παπούτσια γάμου σας, τα διάφανα, τα ουδέτερα nude χρώματα είναι ασφαλείς επιλογές που είναι ακόμα εξίσου κομψές. Κοιτάξτε αυτά τα τέλεια ζευγάρια. Δεν είναι υπέροχα;

νυφικα παπουτσια νυφικα παπουτσια

Διαφορά με χρώμα.

Προσθέστε λίγο χρώμα στο γενικό σας look. Κοιτάξτε αυτά τα μπλε μωρά, είναι τόσο όμορφα! Είμαι σίγουρη ότι κάποιο χρώμα θα σας κάνει θαύματα!

νυφικα παπουτσια νυφικα παπουτσια νυφικα παπουτσια

Flat.

Τέλος, αν δεν θέλετε να βάλετε τακούνι υπάρχουν τέλεια παπούτσια και σανδάλια που μπορούν να γίνουν η νυφική σας αγάπη. Επειδή πολλές από μας δεν αισθανόμαστε άνετα με τα τακούνια και φυσικά μας κουράζουν μπορούμε να επιλέξουμε τα flat εξίσου όμορφα νυφικα παπουτσια.

νυφικα παπουτσια νυφικα παπουτσια

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.