Παρακαλώ περιμένετε

ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ; Το να ανησυχείτε για το πώς φαίνεστε μπορεί να είναι ένα σημαντικό μέρος του άγχους που μετατρέπει την ημέρα του γάμου σας σε μια θολούρα χάους. Έχοντας αυτό κατά νου, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις σημαντικές συμβουλές νυφικής ομορφιάς. Για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να φαίνεστε καλύτερα χωρίς ανησυχία, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε με σιγουριά και χαρά τη μεγάλη σας μέρα χωρίς να αγχώνετε τα μικρά πράγματα.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ - 7 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΥΦΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ.

1. ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ - ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ.

Εάν σχεδιάζετε να βρίσκεστε οπουδήποτε κοντά στο φως UV πριν από την τελετή, φροντίστε να προσέχετε για επίμονες και ενοχλητικές γραμμές μαυρίσματος. Σκεφτείτε προσεκτικά το κόψιμο του νυφικού σας όποτε βγαίνετε έξω. Ή πηγαίνετε στο σαλόνι μαυρίσματος και σχεδιάστε ανάλογα το ντύσιμό σας και το πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας σας.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ

2. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

Τα αξεσουάρ μπορούν πραγματικά να ενώσουν το σύνολο του γάμου σας, αλλά τα εντυπωσιακά statement κομμάτια μπορούν να "καπελώσει" το νυφικό σας. Αφήστε το φόρεμά σας και το χαμογελαστό πρόσωπο σας να είναι στο επίκεντρο της μεγάλης ημέρας και αφήστε τη λάμψη και το glam για μια άλλη περίσταση.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ

3. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ.

Από όλες τις συμβουλές νυφικής ομορφιάς που έχουμε να προσφέρουμε, αυτή μπορεί να είναι η πιο σημαντική: αποφύγετε να πειραματιστείτε με το μακιγιάζ σας. Αντίθετα, προγραμματίστε μια δοκιμαστικο μακιγιάζ με τον makeup artist σας πριν από την ημέρα του γάμου για να βεβαιωθείτε ότι το μακιγιάζ σας ταιριάζει στο στυλ σας και σας κάνει να νιώθετε όμορφα.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ

4. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΑΣ.

Εάν επιλέξετε να φορέσετε κραγιόν την ημέρα του γάμου σας, βεβαιωθείτε ότι δεν πρόκειται να αφήσετε αυτό το κραγιόν πίσω σας. Επιλέξτε μια φόρμουλα που προσφέρει μακρά χρήση, ενυδάτωση και με όμορφο χρώμα για να αφήσετε το χαμόγελό σας να ξεχωρίζει.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ

5. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΝΤΟΧΗΣ.

Στη συνέχεια στη λίστα με τα μυστικα νυφικου μακιγιαζ είναι ένα βήμα που συχνά ξεχνιέται που μπορεί να οδηγήσει σε δραματικά αποτελέσματα όταν αγνοηθεί. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το μακιγιάζ των ματιών σας μπορεί να ξεπεράσει οποιαδήποτε από τις περιπέτειες που μπορεί να υποστούν τα μάτια σας τη μεγάλη μέρα. Δοκιμάστε το μακιγιάζ σας - φορέστε το νυφικό σας ενώ είστε ακόμα βαμμένη. Παρακολουθείτε μια δραματική ταινία ή διαβάζετε ένα καλό βιβλίο για να δείτε αν θα αντέξει την πίεση.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ

6. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.

Αν είστε νύφη με αφέλειες ή κοντα μαλλιά, θα πρέπει να προσέχετε πόσο κοντά στο γάμο τα κουρεύετε και πόσο κοντά είναι όταν κάνετε την δοκιμή του νυφικού χτενίσματος. Ενώ τα μαλλιά που είναι ελαφρώς πολύ μακριά μπορούν να σταθούν, δεν υπάρχει λύση για μαλλιά που είναι απλά πολύ κοντά για να τα δουλέψετε.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ

7. ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΡΑ ΣΑΣ.

Η προσθήκη αυτής της απλής συμβουλης στη λίστα μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ πέντε λεπτών άγχους και μιας ολόκληρης ημέρας απογοήτευσης. Αν θα κάνετε μανικιούρ ή πεντικιούρ πριν από τη μεγάλη μέρα, έχετε διαθέσιμα προμήθειες. Για να ανακτήσετε τυχόν χαλασμένο βερνίκι ή αποκολλημένα ακρυλικά που μπορεί να εμφανιστούν την τελευταία στιγμή.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ

7 ΧΡΥΣΗ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές νυφικής ομορφιάς θα σας βοηθήσουν να είστε στα πιο άνετη και όμορφη όταν περπατάτε στο διάδρομο της εκκλησίας.

  1. Θα πρέπει να κάνετε σωστή απολέπιση. Η χρήση ενός καλού scrub σώματος μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε την αληθινή νυφική ομορφιά στη μεγάλη σας ημέρα. Αυτό συμβαίνει επειδή αφαιρείτε στρώματα νεκρού δέρματος που συσσωρεύονται. Κάνοντας το δέρμα σας να φαίνεται θαμπό και άψυχο. Κάντε απολέπιση δύο φορές την εβδομάδα, κατά μέσο όρο, εκτός εάν το δέρμα σας είναι πολύ ευαίσθητο. ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ
  2. Θα πίνετε αρκετό νερό Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές συμβουλές νυφικής ομορφιάς που θα λάβετε. Το να παραμένετε ενυδατωμένοι είναι εξαιρετικά σημαντικό εάν θέλετε να δείχνετε καλύτερα την ημέρα του γάμου σας. Το νερό είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεπλύνετε το σώμα σας από τις τοξίνες. Να προωθήσετε υγιείς πόρους και να διατηρήσετε το δέρμα σας σφριγηλό και ελαστικό. Η ενυδάτωση βοηθάει σημαντικά στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Ενθαρρύνει την υγιή απώλεια βάρους και βοηθά την επιδερμίδα σας να είναι λαμπερή.
  3. Θα έχεις ένα υπέροχο μανικιούρ Εάν δεν είστε κορίτσι του μανικιούρ, προσπαθήστε να διατηρείτε τα νύχια σας τακτοποιημένα, κοντά και καθαρά. τα βρώμικα, απεριποίητα νύχια θα ξεχωρίζουν κάθε φορά που κάποιος ζητά να δει τις φωτογραφίες του γάμου σας. Εάν πρόκειται να φροντίζετε μόνοι σας τα νύχια σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα πολύ καλό top coat και βαση. Αγοράστε ένα νέο σμάλτο νυχιών για να αποφύγετε προβλήματα με παχύ, ανομοιόμορφο χρώμα. Για ένα μανικιούρ DIY, η βασική στρώση θα εμποδίσει τα νύχια σας να λερωθούν από το χρώμα των νυχιών σας. 'Ενα καλό top coat μπορεί να σας βοηθήσει να τα διατηρήσετε όσο πιο πολύ μπορείτε.ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ
  4. Δεν πρέπει να καείς από τον ήλιο Το να αρπάξετε μερικές ακτίνες πριν τη μεγάλη σας μέρα δεν είναι κακή ιδέα. Αλλά το να καείτε από τον ήλιο δεν έχει καμία σχέση με τη νυφική ομορφιά! Βεβαιωθείτε ότι φοράτε αντηλιακό και μένετε κατάλληλα προστατευμένοι όταν καίτε τη χάλκινη λάμψη σας πριν φτάσετε στα σκαλιά της εκκλησίας.
  5. Δεν πρέπει να κοιμάσαι με το μακιγιάζ σου Έναν μεγάλο μυστικό ομορφιάς δεν είναι να αφήνετε το μακιγιάζ σας όταν πηγαίνετε για ύπνο το βράδυ πριν από τη μέρα του γάμου ειδικά. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε ένα τεράστιο ξέσπασμα από πολύ μη νυφικά σπυράκια! Κάντε την αφαίρεση του μακιγιάζ σας μέρος της νυχτερινής σας πλύσης.ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ
  6. Θα χρησιμοποιήσεις ενυδατική κρέμα Με την τακτική ενυδάτωση, βοηθάτε στην προστασία του δέρματός σας από την καθημερινή ξηρότητα και φθορά. Η ενυδάτωση είναι πιο αποτελεσματική εάν γίνεται αμέσως μετά το ντους σας, όταν το δέρμα σας είναι ακόμα ελαφρώς υγρό. Το πρόσωπό σας χρειάζεται μια πιο ήπια ενυδατική κρέμα από το σώμα σας. Επομένως μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε την ίδια και για τα δύο.ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ
  7. Θα κοιμηθείς αρκετά Εάν δεν κοιμάστε αρκετά, θα φαίνεστε κουρασμένοι την ημέρα του γάμου σας. Αποφύγετε το αυτό με το να κοιμηθείτε νωρίς. Εάν δεν αισθάνεστε κουρασμένοι, δοκιμάστε ένα χαλαρωτικό ζεστό μπάνιο με ένα άγγιγμα αιθέριου ελαίου λεβάντας για μέγιστη χαλάρωση.

Έτσι όπως άρχισε αυτό το άρθρο έτσι και τελειώνει με τα 7 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα.