Παρακαλώ περιμένετε

Μοντερνα νυφικα παπουτσια και πέδιλα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Μοντερνα νυφικα παπουτσια και πέδιλα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Μοντερνα νυφικα παπουτσια και πέδιλα θέλει κάθε νύφη που θέλει να ξεχωρίσει .Τα παπούτσια αποτελούν την δεύτερη σημαντικότερη επιλογή, μετά το νυφικό φόρεμα. Έχουμε δει από τα πιο απλά σχέδια σε μπεζ και γήινες αποχρώσεις, μέχρι τα πιο μοντέρνα και alternative σε έντονα χρώματα και με διακοσμητικές λεπτομέρειες. Η επιλογή του κατάλληλου νυφικού παπουτσιού θα γίνει με βάση το γούστο σας, το στυλ του γάμου σας καθώς και ύψος του τακουνιού που θα θέλετε να φορέσετε..

10 ιδέες για μοντερνα νυφικα παπουτσια:

Σε αυτή τη κατηγορία μπορείτε να δείτε 10 νυφικά ζευγάρια που αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα μοντέρνο γάμο. Αυτές οι γόβες είναι ότι πιο μοντέρνο νυφικό παπούτσι μπορείτε να βρείτε. Το συγκεκριμένο κούμπωμα κολακεύει τα πόδια όλων και κρατάει σταθερό το πόδι . Τα διακοσμητικά στοιχεία που υπάρχουν στο πίσω μέρος του τακουνιού απογειώνουν το στυλ της νύφης.

Μοντερνα νυφικα παπουτσια Μοντερνα νυφικα παπουτσια

Μοντέρνο νυφικό παπούτσι σε nude χρώμα.

Το nude πέδιλο με διακριτικό κούμπωμα στο αστράγαλο αποτελεί την απόλυτη σίγουρη λύση. Συνίσταται ανεπιφύλακτα όχι μόνο για γάμο αλλά γενικά για όλη σου τη ζωή.

Μοντερνα νυφικα παπουτσια Μοντερνα νυφικα παπουτσια

Αυτό το παπούτσι είναι ιδανικό για όσους λάτρεψαν και το πρώτο ζευγάρι. Είναι το πιο μοντέρνο νυφικό παπούτσι.

Μοντερνα νυφικα παπουτσια

Αυτά τα σανδάλια με διακοσμητικά κοσμήματα είναι ιδανικά για ψηλές νύφες που δεν χρειάζονται πολύ ψηλό τακούνι. Mπορούν να φορεθούν άνετα σε ένα γάμο στην παραλία και γάμο το καλοκαίρι ή για νύφες που αλλάζουν ζευγάρι παπούτσια μετά την τελετή.

Νυφικό πέδιλο σε Boho style

Μοντερνα νυφικα παπουτσια

Αυτό το παπούτσι σχεδιάστηκε για τις boho νύφες και συνδυάζει κομψότητα και απλότητα. Έχει περίπλοκα κρυστάλλινα στρας και συνδυάζεται με το ανάλογο boho νυφικό, νυφικό χτένισμα boho και νυφικό μακιγιαζ boho.

Μοντερνα νυφικα παπουτσια

Αυτά τα ΄΄ φτερωτά ΄΄ παπούτσι είναι ότι πιο μοντέρνο μπορείς να φορέσεις . Ένα πέδιλο γεμάτο φτερά και πούπουλα ταιριάζει σε μια εναλλακτική νύφη. Επίσης μπορείς να τα φορέσεις άνετα και στην καθημερινότητα σου. Αυτά τα παπούτσια είναι η επιτομή της θηλυκότητας. Τι πιο μοντέρνο από ένα παπούτσι με βαμμένη σόλα όπως το παρακάτω.

Μοντερνα νυφικα παπουτσια

Μοντέρνο νυφικό παπούτσι που ροκάρει.

Μοντερνα νυφικα παπουτσια Μοντερνα νυφικα παπουτσια

Δεν είναι αρκετά συνηθισμένο αλλά κάνει την διαφορά. Πιστέψτε με όταν λέω ότι μετά από ένα τόσο μεγάλο party γεμάτο χορό και ορθοστασία τα πόδια σας θα πονάνε φοβερά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα θέλετε να φορέσετε κάτι μοντέρνο και κομψό την επόμενη μέρα του γάμου σας . Έτσι φροντίστε να διαλέξετε και παπούτσια που θα είναι πολύ βολικά και άνετα ώστε να σας σώσουν την επόμενη μέρα.

Μοντερνα νυφικα παπουτσια Μοντερνα νυφικα παπουτσια

Αν θέλεις να ακολουθήσεις στο γάμο σου την τελευταία λέξη της μόδας είμαι σίγουρη ότι αυτό το άρθρο σε βοήθησε να διαλέξεις το πιο μοντερνα νυφικα παπουτσια.

Επιμέλεια και Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα