Παρακαλώ περιμένετε

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ

Καλοκαιρινα νυφικα παπουτσια; Τους ζεστούς μήνες γίνονται και οι περισσότεροι γάμοι. Σίγουρα θα θέλετε να ολοκληρώσετε την νυφική σας εμφάνιση με τα πιο όμορφα παπούτσια. Υπάρχουν υπέροχες επιλογές για να διαλέξετε για το καλοκαιρινό σας γάμο. Ανάλογα με το θέμα του γάμου, το γούστο και την πρακτικότητα έχουμε όλες τις επιλογές για να διαλέξεις.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 10 ΤΟΠ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Τα νυφικά παπούτσια με χοντρό τακούνι είναι ένα "παραμύθι" που έγινε πραγματικότητα. Αυτά τα ιδανικά παπούτσια για εξωτερικούς χώρους συνδυάζουν ματ φινίρισμα και καθρέφτη μαζί με κρυστάλλινα στολίδια με απροσδόκητους τρόπους. Το αποτέλεσμα δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτικά. Τα υλικά και οι διαστάσεις εξασφαλίζουν μια μεγάλη νύχτα άνεσης στη κίνηση και στον χορό.

ΝΥΦΙΚΑ ΠΕΔΙΛΑ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Το νυφικό πέδιλο αυτό δεν τσιγκουνεύεται τον στολισμό. Πολλοί από τους σημερινούς σχεδιαστές ακολουθούν μια μινιμαλιστική προσέγγιση και είναι αρκετά επιφυλακτικοί όταν εργάζονται με διακόσμηση. Αυτά, από την άλλη πλευρά, είναι μια αναζωογονητική πρόσκληση για να αφεθείτε στην υπερβολή και να εκτιμήσετε τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Υπάρχει μια ορισμένη χαρά που αντλίει κανείς όταν χορεύει με αυτά τα παπούτσια.

ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΤΑΚΟΥΝΙ

Η κομψότητα και η ισορροπία είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του συγκεκριμένου σχεδίου. Αυτό το μοντέλο των νυφικών χαμηλοτάκουνων παπουτσιών είναι ένα χαριτωμένο νεύμα στο παρελθόν με μια μοντέρνα προσέγγιση.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Οι διακοσμήσεις φαίνονται λεπτές, αλλά όταν κοιτάτε την περίτεχνη προσοχή στη λεπτομέρεια και τις ιδιότητες που αντανακλούν το φως, η οπτική επίδραση είναι κάθε άλλο παρά λεπτή.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΑΜΟΥ

Η γοητεία και η θηλυκότητα είναι τα καθοριστικά χαρακτηριστικά των Wedge νυφικών παπουτσιών κάνει τα καλοκαιρινά σας όνειρα πραγματικότητα. Το στυλ έχει αρκετό ρομαντισμό για να ικανοποιήσει τις συναισθηματικές απαιτήσεις ενός γάμου.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Ωστόσο, μπορούν εύκολα να μεταβούν σε οποιαδήποτε επίσημη βραδινή εκδήλωση. Με το σωστό ντύσιμο και αξεσουάρ, τα μαργαριταρένια στολίδια και η ανάποδη λαμπερή υφή ταιριάζουν τέλεια σε ένα vintage θέμα γάμου.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Ακριβώς επειδή η μοδα ανοιγει νεους δρομους δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε την παράδοση. Με αδιαμφισβήτητη επιτυχία, τα γαμήλια παπούτσια διαθέτουν όλες τις ιδιότητες που περιμένει κανείς από τα κλασικά νυφικά παπούτσια με μια πινελιά μοναδικότητας. Χαρακτηριστικά όπως η ήπια υφή και η οπτική αντίθεση τα ξεχωρίζουν με επιτυχία.

ΛΕΥΚΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΕΔΙΛΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Τα λευκά νυφικά παπούτσια είναι ιδιαίτερα επιθυμητά στις νύφες. Η διακοσμημένη φτέρνα διαθέτει σχολαστικά τοποθετημένες χάντρες και floral πέτρες που δημιουργούν ιδιοτροπία και κομψότητα, ομορφιά και αυτοπεποίθηση. Ο ρυθμιζόμενος ιμάντας και η στρατηγικά τοποθετημένη επένδυση το κάνουν να φαίνεται και να νιώθεις σαν να περπατάς στον αέρα, σαν την πριγκίπισσα που είσαι.

NUDE ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Τα λουριά με κόμπους, οι χορδές από στρας και τα κρυστάλλινα βαμπ συνδυάζονται για να δώσουν το μπλοκ τακούνι με μια ιδιαίτερη γοητεία. Η αισθητική μπορεί να αλλάξει δραστικά μεταξύ των 3 χρωματικών επιλογών αλλά όλες έχουν μια μποέμικη αλλά και κομψή ποιότητα από κοινού. Αυτό που αγαπάμε περισσότερο σε αυτό το παπούτσι είναι το πόσο ισορροπημένο είναι οπτικά. Κάθε γωνία αυτού του παπουτσιού είναι τόσο εντυπωσιακή όσο και η προηγούμενη.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΕ ΑΣΗΜΙ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Τα στιλέτο είναι για τη γεμάτη αυτοπεποίθηση, τη θηλυκή νύφη. Το λουράκι στον αστράγαλο μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή λεπτομέρεια, αλλά έχει τρομερό αντίκτυπο. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των γαμήλιων παπουτσιών είναι το τακούνι στιλέτο. Θα νιώσεις σαν να είσαι στην κορυφή του κόσμου!

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΚΡΙΤΕΡ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Αυτα τα νυφικά παπούτσια είναι τέλεια τόσο για βραδινά γκαλά όσο και για γάμους σε εξωτερικούς χώρους. Επιλέξτε σατέν ή υφαντό γκλίτερ ως το φινίρισμά σας για το τέλειο συνδυασμό με το νυφικό σας τη μεγάλη μέρα ή οποιοδήποτε είδος συνόλου για άλλες καλοκαιρινές γιορτές. Το ανοιχτό μέρος στα δάχτυλα είναι ιδανικό για ζεστό καιρό και τα κάνει ακόμα πιο σέξι.

ΦΛΑΤ ΝΥΦΙΚΟ ΣΑΝΔΑΛΙ

Αυτά τα φλατ παπουτσια γαμου επιτυγχάνουν την απόλυτη γαμήλια άνεση και τέλεια την αισθητική. Επιλέξτε αυτά τα νυφικά παπούτσια για casual θέματα γάμου παραλίας, νησιού και κήπου.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Λοιπόν ποια είναι για σας τα ιδανικά καλοκαιρινα νυφικα παπουτσια;

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα