Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ; ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ;

ΓΑΜΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ; ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ;

ΓΑΜΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ; Για κάθε νύφη που παντρεύεται κατά τη διάρκεια του χειμώνα, εδώ θα δείτε νυφικά που φαίνονται και είναι κατάλληλα για τη σεζόν. Πολλές νύφες συχνά δυσκολεύονται να βρουν ένα νυφικό φόρεμα που δεν φαίνεται εαρινό ή καλοκαιρινό. Εάν ανησυχείτε για τα νυφικά με μακριά μανίκια, μπορείτε απλά να προσθέσετε κάποια νεανικά στοιχεία.

ΓΑΜΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ | ΟΛΑ ΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.

Θα μπορούσατε να κοιτάξετε για ένα με χαμηλότερη λαιμόκοψη ή με διακοσμήσεις στο πίσω μέρος για να προσθέσετε κάποια μοντέρνα αίσθηση στο φόρεμά σας. Εδώ, θα δείτε τα πιο καυτά και κομψά χειμωνιάτικα νυφικά για τις μέλλουσες νύφες μας που αγαπάμε! Σίγουρα θα συμπληρώσει την χιονισμένη ατμόσφαιρα.

ΓΑΜΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ

ΓΑΜΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ - ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ.

Τα νυφικά με μακριά μανίκια υπάρχουν εδώ και παρά πολλά χρόνια. Έχουν κάνει και πάλι την εμφανίσει τους, τα μακριά μανίκια τα βλέπουμε όλο και περισσότερο στους σημερινούς διαδρόμους της μόδας. Τα νυφικά φορέματα με μακριά μανίκια είναι πολύ δημοφιλής, πολυτελή και πάντα κατάλληλα για κάθε χειμωνιάτικο γάμο.

ΓΑΜΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ

ΤΟΥΛΙ ΚΑΙ ΔΑΝΤΕΛΑ ΣΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ.

Είναι τέλεια χαριτωμένη, διαχρονική γαμήλια αίσθηση.

ΓΑΜΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Ρομαντικό μινιμαλιστικό φόρεμα με μακριά μανίκια και ανοικτή πλάτη. Εκπληκτικό φόρεμα είναι θηλυκό με μοντέρνο κόψιμο.

ΓΑΜΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Σίγουρα θα έχετε δει αυτήν την εικόνα και πως να περάσει απαρατήρητη αφού είναι ο απολύτως συνδυασμός της παλιάς δαντέλας και του μοντέρνου μινιμαλισμού.

Αγκαλιάστε το κρύο.

ΓΑΜΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ

ΓΑΜΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ | ΧΕΙΝΩΝΙΑΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ BOHO.

Ένα εκλεπτυσμένο και κλασσικά σχεδιασμένο φόρεμα για στυλ και άνεση, το μακρύ boho νυφικό με τούλι και μακριά μανίκια προσδίδει ένα άγγιγμα φανταστικής πολυτέλειας και είναι ένα χαριτωμένο, διαχρονικό κομμάτι για την ντουλάπα σας. Ένας υπαινιγμός της θηλυκότητας καθιστά αυτό το όμορφο, ελαφρύ maxi boho φόρεμα ένα εκπληκτικά απλό αλλά κομψό κομμάτι που είναι τέλειο για κάθε ιδιαίτερη περίσταση. Χειροποίητο με τη υφή του μεταξωτού τούλι στα μανίκια, να συνοδεύουν ένα υπέροχο και vintage στυλ φόρεμα με μια ελαστική επιφάνεια και ένα κομψό V-λαιμό.

ΓΑΜΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Νυφικό φόρεμα με μεταξωτό μανίκι κρέπ με απλή Α γραμμή.

ΓΑΜΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ

ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΗΝ ΔΑΝΤΕΛΑ.

Όταν σκέφτεστε για το ΓΑΜΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ, δείτε μερικά νυφικά που έχουν ύφασμα και από πάνω δαντελένια κεντήματα. H δαντέλα, ενώ μερικές φορές είναι ντεμοντέ, κάνει γρήγορα μια επιστροφή στα σημερινά νυφικά. Η χειμωνιάτικη λευκή δαντέλα είναι ένα πολύ όμορφο και κλασσικό αφιέρωμα σε έναν γάμο. Τα μακριά μανίκια και η βαθιά λαιμόκοψη μπορούν να διακοσμηθούν και να συνδυαστούν για υπέροχη εμφάνιση και να ταιριάξουν απόλυτα με τη δαντέλα και μερικά στρας για επιπλέον λάμψη.

ΓΑΜΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ

ΓΑΜΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ

ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ.

Αντί να επιλέξετε ένα καθαρό λευκό φόρεμα, σκεφτείτε να φορέσετε ένα φόρεμα σε πιο γαλακτερό λευκό ή σαμπανιζέ. Αυτές οι αποχρώσεις θα προσθέσουν ένα μέρος ρομαντισμού που συνδυάζεται συχνά με έναν χειμωνιάτικο γάμο.

ΓΑΜΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Οποία κι αν είναι η προτίμηση σας, να μην ξεχάσατε να φόρεσε το πιο βασικό απ’ όλα το υπέροχο χαμόγελο σας! ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΑΜΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.