Παρακαλώ περιμένετε

Φυσικό μακιγιάζ -Υπέροχες ιδέες για το MakeUp του γάμο σας!

Φυσικό μακιγιάζ -Υπέροχες ιδέες για το MakeUp του γάμο σας!

Φυσικό μακιγιάζ:

Για να πετύχετε την λάμψη που θέλει κάθε νύφη, θα πρέπει να έχετε ένα άψογο φυσικό μακιγιάζ.

Η τάση αυτή τη στιγμή είναι τα έντονα βαμμένα μάτια και το έντονο κραγιόν. Ποτέ όμως και τα δύο μαζί. Αν βρείτε την ισορροπία το αποτέλεσμα στο φυσικό μακιγιάζ θα είναι μια εκλεπτυσμένη κομψότητα που θα σας κάνει να φαίνεστε εκθαμβωτική.

Θες τους καλύτερους επαγγελματίες στην καλύτερη τιμή για τον γάμο σου; Στο The Wedding Experts υπάρχουν πάνω από 1800 επαγγελματίες σε 37 κατηγορίες! Σύμπληρωσε τη φόρμα και πάρε άμεσα προσφορές στα μέτρα σου σε ότι σε ενδιαφέρει. Εντελώς δωρεάν!

Πάμε να μάθουμε μαζί πώς θα πετύχετε το τέλειο φυσικό νυφικό μακιγιάζ.

Η επιλογή των καλλυντικών είναι πολύ σημαντική, εξίσου σημαντική με την επιλογή του νυφικού, του χτενίσματος και των υπολοίπων. Το βλέμμα όλων είναι ούτως η άλλως στο πράσωπο της νύφης και πρέπει να είναι αψεγάδιαστο!

φυσικό μακιγιάζ φυσικό μακιγιάζ φυσικό μακιγιάζ φυσικό μακιγιάζ φυσικό μακιγιάζ φυσικό μακιγιάζφυσικό μακιγιάζφυσικό μακιγιάζ

Θες τους καλύτερους επαγγελματίες στην καλύτερη τιμή για τον γάμο σου; Στο The Wedding Experts υπάρχουν πάνω από 1800 επαγγελματίες σε 37 κατηγορίες! Σύμπληρωσε τη φόρμα και πάρε άμεσα προσφορές στα μέτρα σου σε ότι σε ενδιαφέρει. Εντελώς δωρεάν!

Το κλειδί είναι να επιλέξετε τα χρώματα και το στυλ που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας αλλά και συνολικα στο ύφος του γάμου και της τοποθεσίας που γίνεται. Η γενική τάση είναι το διαχρονικό και εκλεπτυσμένο φυσικό μακιγιάζ, παρά το ανάλαφρο καλοκαιρινό ή το bohemian.

φυσικό μακιγιάζ φυσικό μακιγιάζ φυσικό μακιγιάζ φυσικό μακιγιάζφυσικό μακιγιάζφυσικό μακιγιάζ φυσικό μακιγιάζ φυσικό μακιγιάζ

Μια πολύ κομψή επιλογή στο φυσικό μακιγιάζ για νύφες αυτή τη στιγμή είναι το κόκκινο κραγιόν. Είναι ένα διαχρονικό χρώμα, πολύ κυρίαρχο, αλλά και λίγο τολμηρό. Ξεκινήστε επιλέγοντας την τέλεια απόχρωση του κόκκινου για τον τόνο του δέρματος σας. Συγκεκριμένα σε γυναίκες με ζεστά απαλά χρώματα ταιριάζει καλύτερα ένα κραγιόν σε πορτοκαλί-κόκκινο χρώμα, ενώ στις γυναίκες με δροσερά undertones πιο πολύ ένα μπλε-κόκκινο.

φυσικό μακιγιάζ φυσικό μακιγιάζ φυσικό μακιγιάζ φυσικό μακιγιάζ φυσικό μακιγιάζ φυσικό μακιγιάζ

Πηγαίνετε στον πάγκο καλλυντικών στο αγαπημένο σας πολυκατάστημα και μιλήστε με μία σύμβουλο ομορφιάς για να βρείτε την τέλεια απόχρωση του κόκκινου που ταιριάζει στο φυσικό μακιγιάζ. Το τρικ για να παραμείνει το κόκκινο έντονο είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ουδέτερο lipliner στο χρώμα των χείλιων σας. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το κραγιόν, πουδράρετε ελαφρά, εφαρμόστε ξανά το κραγιόν και σκουπίστε απαλά. Το αποτέλεσμα θα είναι κολακευτικά κόκκινα χείλη που διαρκούν όσα φιλιά και δώσετε!

φυσικό μακιγιάζ φυσικό μακιγιάζ φυσικό μακιγιάζ

Το φυσικό είναι πάντα αυτό που αντανακλά την ομορφιά μας καλύτερα και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την μεγαλύτερη ημέρα της ζωής μια γυναίκας. Το φυσικό μακιγιάζ είναι αυτό που θα αναδείξει την καθεμία μας και για' αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία ή μήπως κάνουμε λάθος;

Επιμέλεια: Κατερίνα Κεχαγιά & Λορίνα Γ.