Παρακαλώ περιμένετε

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΠΟΧΗ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΠΟΧΗ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ. Η επιλογή του μονόπετρου ποτέ δεν είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Ο γαμπρός θα πρέπει να επιλέξει το καλύτερο δαχτυλίδι που θα κάνει την αγαπημένη του να πει το πολυπόθητο ΝΑΙ! Πρέπει να σκεφτεί τι θα αρέσει στο κορίτσι του ανάλογα με το γούστο της. Για έναν άντρα η επιλογή του μονόπετρου ίσως είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για εκείνον, στην διοργάνωση ενός γάμου. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε τα πιο όμορφα μονόπετρα που υπάρχουν στην αγορά αλλα και τι να προσέξετε για να επιλέξετε το καλύτερο δαχτυλίδι για την αγαπημένη σας.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΑΡΡΑΒΩΝΩΝ.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ.

Είναι πολλά τα στοιχεία που δημιουργούν το καλύτερο μονόπετρο και δεν είναι σίγουρα κλασικά. Κυρίως αυτο που έχει μεγάλη σημασία είναι να αρέσει στην νύφη. Το δαχτυλίδι πρέπει να ταιριάζει στην προσωπικότητά της και στο στυλ της και να είναι φυσικά μοντέρνο. Πριν επιλέξετε το δαχτυλίδι, μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το λίθο ή το διαμάντι που θα αγοράσετε στην νύφη.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΧΡΩΜΑ.

Το ιδανικό ρομαντικό δαχτυλίδι για τον γάμο είναι διαμάντι και είναι διάφανο. Η κλίμακα που εκτιμά το χρώμα των διαμαντιών συμβολίζεται από τα λατινικά γράμματα D εώς και Ζ. Το γράμμα D συμβολίζει το πιο διαφανές και λευκό διαμάντι. Επίσης το χρώμα του μετάλλου δηλάδη χρύσο ή λευκό χρυσό ή ροζ χρυσό είναι κι αυτό θέμα γούστου της νύφης.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.

I am in love with the shape of you! Το πιο εντυπωσιακό μέγεθος είναι το στρογγυλό και ας είναι και το πιο σύνηθες. Υπάρχουν όμως και άλλα νυφικά σχέδια εξίσου εντυπωσιακά και πριγκιπικά. Όπως το οβάλ σχέδιο που είναι ιδανικό για γάμο και λεπτεπίλεπτα και μακριά νυφικά δάχτυλα.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ

ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ HALOS.

Halo ονομάζονται τα δαχτυλίδια του γάμου που έχουν στο κέντρο μια αρκετά μεγάλη πέτρα. Αυτή η vintage επιλογή είναι πια στη μόδα, πανέμορφα νυφικά δαχτυλίδια με γεωμετρικά σχέδια ακολουθούν.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ

ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΝΑ.

Αυτά τα νυφικά δαχτυλίδια θυμίζουν την Βικτωριανή μαγευτική, ρομαντική εποχή και ξεχωρίζουν και αναδεικνύουν την θηλυκότητα της γυναίκας. Αν πιστεύεις ότι θες να πάρεις κάτι ρομαντικό μοναδικό και πρωτότυπο τότε αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ

ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΣΕ BOHO STYLE.

Το boho chic style νυφικό που είναι τα τελευταία χρόνια στη μόδα, μας επιβάλλει να φοράμε πολλά δαχτυλίδια μαζί. Αν νομίζεις ότι αυτό ταιριάζει στη νύφη σου τότε μπορείς να διαλέξεις ένα τέτοιο δαχτυλίδι που να συνδυάζει ένα διπλό ή τριπλό δέσιμο.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ

Το πρώτο βήμα για ένα γάμο είναι η πρόταση γάμου. Αυτή συνοδεύεται με ένα μεγάλο έρωτα των γυναικών, τα διαμάντια. Για σένα που θεωρείς ότι ήρθε η ώρα να ζητήσεις από την καλή σου να γίνει η σύντροφος σου στη ζωή, εδώ μπορείς να βρεις τα πιο εντυπωσιακα μονοπετρα.​

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα