Παρακαλώ περιμένετε

DO’S & DONT”S ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ

DO’S & DONT”S ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ

DO’S & DONT”S ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ; Το νυφικό μακιγιάζ είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της εμφάνισης μιας νύφης την ημέρα του γάμου της. Το σωστό μακιγιάζ μπορεί να τονίσει τα χαρακτηριστικά της και να βελτιώσει το στυλ του νυφικού της, ενώ τα λάθη στο μακιγιάζ μπορεί να καταστρέψουν την εμφάνισή της.

DO’S & DONT”S ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

DO’S & DONT”S ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τα do's και τα dont's στο νυφικό μακιγιάζ, προκειμένου να βοηθήσουμε τις νύφες να επιλέξουν το σωστό μακιγιάζ για τη μεγάλη μέρα του γάμου τους.

DO’S & DONT”S ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

 DO’S TIPS ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ

DO’S & DONT”S ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα do's του νυφικού μακιγιάζ είναι τα εξής:

  • Επιλέξτε ένα μακιγιάζ που ταιριάζει με το νυφικό σας.
  • Επιλέξτε ένα μακιγιάζ που ταιριάζει με το στυλ του γάμου σας.
  • Περιποιηθείτε το δέρμα σας πριν από το μακιγιάζ.
  • Επιλέξτε ένα foundation και concealer που ταιριάζει με την απόχρωση του δέρματός σας.
  • Χρησιμοποιήστε μια προϊόντα που θα διατηρήσουν το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Τονίστε τα χαρακτηριστικά σας και δώστε έμφαση στα μάτια σας.
  • Αφήστε τα χείλη σας απαλά και φυσικά.
  • Προσθέστε λίγο highlighter στα ζυγωματικά και στην κορυφή της μύτης για μια λαμπερή εμφάνιση.

DO’S & DONT”S ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μην ξεχνάτε να περιποιηθείτε το δέρμα σας πριν από το μακιγιάζ. Είναι σημαντικό να περιποιείστε το δέρμα σας πριν από το μακιγιάζ, ώστε να έχετε ένα καθαρό και λαμπερό δέρμα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την χρήση ενυδατικής κρέμας, την εφαρμογή σερουμ και τη χρήση απαλο καθαριστικό προσώπου για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα και το λάδι από το δέρμα σας. Με αυτόν τον τρόπο, το μακιγιάζ σας θα προσαρμοστεί καλύτερα στο δέρμα σας και θα διαρκέσει περισσότερο.

DO’S & DONT”S ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

DONT”S ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

DO’S & DONT”S ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μερικά dont's για το νυφικό μακιγιάζ είναι:

  1. Να μην υπερβάλετε με το ποσό του μακιγιάζ. Το νυφικό μακιγιάζ θα πρέπει να είναι φυσικό και λαμπερό, αλλά όχι υπερβολικό.
  2. Να μην δοκιμάσετε νέα προϊόντα που δεν έχετε δοκιμάσει προηγουμένως. Εάν χρειάζεστε νέα προϊόντα, δοκιμάστε τα αρκετές ημέρες πριν από το γάμο σας, ώστε να μην προκαλέσετε ερεθισμό ή αλλεργία.
  3. Να μην χρησιμοποιήσετε πολλά προϊόντα για την επίτευξη του νυφικού μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε μόνο τα απαραίτητα προϊόντα για να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας φυσικό και απαλό.
  4. Να μην χρησιμοποιήσετε πολλά αντίθετα χρώματα. Επιλέξτε ένα χρώμα ή δύο αντίθετα χρώματα για να διατηρήσετε το νυφικό μακιγιάζ σας αρμονικό και ισορροπημένο.
  5. Να μην υπερβείτε με το μέγεθος του eyeliner και των βλεφαρίδων σας. Αυτό μπορεί να καταλήξει σε ένα υπερβολικό και απρόσιτο νυφικό μακιγιάζ.

DO’S & DONT”S ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ DO’S & DONT”S ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Προσαρμόστε το μακιγιάζ σας στον τόνο του δέρματός σας. Εάν έχετε λευκό δέρμα, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο απαλό και φυσικό μακιγιάζ, ενώ εάν έχετε σκούρο δέρμα, μπορείτε να επιλέξετε έντονα χρώματα και πιο έντονα χαρακτηριστικά.

DO’S & DONT”S ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτά τα tips μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός όμορφου και λαμπερού νυφικού μακιγιάζ. Αυτά ήταν τα πιο σημαντικά τιπς με τα DO’S & DONT”S ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα