Παρακαλώ περιμένετε

Boho στυλ στο γάμο - Γνωρίστε καλύτερα την τάση!

Boho στυλ στο γάμο - Γνωρίστε καλύτερα την τάση!

Boho στυλ στο γάμο και το boho στυλ έχει όχι μόνο το χαρακτήρα με πολύχρωμα και όμορφα στοιχεία, αλλά παράλληλα είναι συνώνυμο της ελευθερίας και άνεση. Συναίσθημα που κανένα άλλο στυλ δεν μπορεί να μας προσφέρει απλόχερα. Θα είναι μια καλή ιδέα για τους γάμους που αγαπούν την άνεση και την ελευθερία στο στυλ και όχι μόνο. Στην εποχή μας διανύουμε τις μεγαλύτερες τάσεις Boho, ημέρες που δεν έχουν υπάρξει ποτέ.

Διαβάστε παρακάτω και δείτε τις φωτογραφίες για να φτάσετε εκεί με όμορφο τρόπο!

Boho στυλ στο γάμο & 6 προτάσεις για να διαλέξεις!

Boho στυλ στο γάμο με πολύχρωμα λουλούδια.

Με άνεση και αυτοπεποίθηση μπορείς να δημιουργήσεις πολύχρωμες συνθέσεις από λουλούδια και φυλλώματα. Το boho στυλ στο γάμο σου δίνει την δυνατότητα να ξεφύγεις από το κλασσικό.

boho στυλ στο γάμο

Το παραμυθένιο δάσος.

Αυτό το στυλ δεν έχει όρια και φραγμούς. Αγαπάει την φύση όσο εσείς και σας δίνει την δυνατότητα και κάνετε την ημέρα του γάμου σας μοναδική. Δημιούργησε ένα παραμυθένιο τοπίο με το boho στυλ στο γάμο σας, μέσα στο δάσος και γίνε η νεράιδα του παραμυθιού για το υπόλοιπο της μέρας.

boho στυλ στο γάμο

Boho αλλά κομψή.

Αν είσαι από κείνες που θέλουν την άνεση αλλά αγαπάνε την κομψότητα πάνω απ' όλα τότε αυτή είναι μια χρωματική παλέτα που θα ταιριάξει απόλυτα στον συνδυασμό τον δύο στυλ.

boho στυλ στο γάμο

Βoho στυλ στο γάμο είναι η άνοιξη.

Όλα χρώματα της άνοιξη είναι εδώ για να μας δώσουν ζωή και ελευθερία. Αν η άνοιξη είναι η δική σου αγαπημένη εποχή τότε δεν έχεις παρά να λάβεις υπόψιν σου την παρακάτω εικόνα και να την ενσωματώσεις στα δικά σου μέτρα.

boho στυλ στο γάμο

Νυφικά φορέματα από τούλι.

Αν αυτό το τούλι ποτέ δεν αποχωρίστηκε τις νύφες. Τα νυφικά από τούλι για το απόλυτο boho στυλ στο γάμο σου. Είναι τόσο απλό μερικές φορές όμως φαίνεται και είναι ένα ακριβό ύφασμα και απόγιωνει κάθε νυφικό στυλ.

boho στυλ στο γάμο

Βoho στυλ στο γάμο και στην παραλία.

Στην παραλία, ναι, καλά διαβάσατε. Για την προσποίηση της ελευθερίας βρίσκεται εκεί κοντά στην θάλασσα και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την Ελλάδα με τις πιο ωραίες παραλίες παγκόσμιος. Τολμήστε να δείξε την άνεση και αφήστε την ομορφιά της φύσης να ανακλά πάνω σας με την τάση του boho στυλ στο γάμο.

boho στυλ στο γάμο

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.