Παρακαλώ περιμένετε

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΠΛΟ, ΦΥΣΙΚΟ & ΦΡΕΣΚΟ

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΠΛΟ, ΦΥΣΙΚΟ & ΦΡΕΣΚΟ

Boho νυφικο μακιγιαζ; Το μποέμ στυλ έχει να κάνει με τη φυσική λάμψη του εαυτού σας, ειδικά το γοητευτικό σας πρόσωπο. Επιμείνετε στο ελάχιστο μακιγιάζ και αναδείξτε τη φυσική σας ομορφιά. Χρησιμοποιήστε σκιές ματιών από φυσικές αποχρώσεις και διατηρήστε τη γραμμή των ματιών απαλή. Για τα χείλη καλύτερα να επιλέξετε nude, ροζ και ροδακινί αποχρώσεις. Συλλέξαμε τα καλύτερα μακιγιάζ γάμου boho, συμπεριλαμβανομένου του λαμπερού μακιγιάζ για τολμηρές μποέμ νύφες.

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ 50 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕ ΡΟΖ ΚΡΑΓΙΟΝ

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μπορείτε να φορέσετε ένα κομψό νυφικό με ροζ αξεσουάρ για να ταιριάζει με το φυσικό boho γαμήλιο μακιγιάζ σας και τα αισθησιακά ροζ χείλη για μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει τους πάντες στο γάμο σας.

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το χρώμα του κραγιόν πρέπει να είναι σε ματ φινίρισμα για να μην φαίνεται πολύ γυαλιστερό και βαρύ στο δέρμα. Αλλά αρκετά απαλό και απλό για εύκολη επανατοποθέτηση όλη την ημέρα. Το κλειδί για να δημιουργήσετε αυτό το look είναι να το διατηρήσετε απλό και φυσικό.

ΦΡΕΣΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ BOHEMIAN ΝΥΦΕΣ

Το μποέμ μακιγιάζ που έχει συνδυασμό γήινων αποχρώσεων και φυσικών υφών είναι αυτό που χρειάζεστε για αυτό το μακιγιάζ. Θα σας δώσει μια φρέσκια, καθαρή εμφάνιση.

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Δεν χρειάζεται να τρελαίνεστε με τα προϊόντα. Αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μερικά συμπληρωματικά χρώματα για να αναδείξετε τα μάτια και τα χείλη σας. Ένα διακριτικό highlighter ή bronzer. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια απαλή λάμψη στο δέρμα σας.

BOHO MAKEUP ΓΙΑ GLAM ΝΥΦΕΣ

Το glam boho μακιγιάζ είναι ένας συνδυασμός παραδοσιακού και μοντέρνου μακιγιάζ. Δημιουργεί μια φυσική εμφάνιση με μια πινελιά λάμψης και είναι τέλειο για νύφες που θέλουν το μακιγιάζ τους να είναι μοναδικό.

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Χρησιμοποιήστε μια ουδέτερη παλέτα σκιών ματιών, θα σας δώσει αρκετές χρωματικές επιλογές χωρίς να είναι υπερβολικά επιβλητική στο πρόσωπό σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε κόκκινο κραγιόν για να ολοκληρώσετε αυτή την εμφάνιση. Αυτό το νυφικό μακιγιάζ θα φαίνεται εκπληκτικό σε κάθε τόνο δέρματος ή νυφικό χτένισμα.

ΚΟΜΨΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Για να δημιουργήσετε αυτό το κομψό μακιγιάζ, χρησιμοποιήστε καφέ κραγιόν. Θα ταιριάζει με τα μάτια σας. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες, χρησιμοποιήστε και μάσκαρα με καφέ τόνους. Για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας, προσθέστε μερικές λάμψεις στα μάτια σας. Χρησιμοποιώντας σκιά ματιών σε αποχρώσεις όπως μπρονζέ ή χρυσό.

SMOKEY EYELINER ΓΙΑ ΤΗΝ BOHO ΝΥΦΗ

Μια boho νύφη που δεν νοιάζεται για τους κανόνες της μόδας και της ομορφιάς και ακολουθεί πάντα τους δικούς της κανόνες, θα λατρέψει το boho μακιγιάζ ματιών με smokey eyeliner.

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το κομψό μακιγιάζ έχει να κάνει με τα μάτια. Αφορά την παλέτα smokey και πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση για τον εαυτό σας. Το smokey eye σε συνδυασμό με το έντονο χρώμα των χειλιών θα σας χαρίσουν μια αιθέρια εμφάνιση που είναι τέλεια για μια μέρα γάμου.

ΣΙΚΑΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΝΥΦΕΣ

Αυτό το boho chic μακιγιάζ αντανακλά το στυλ και την προσωπικότητα της νύφης. Οι τολμηρές νύφες δεν χρειάζεται να ανησυχούν μήπως βαρεθούν το μακιγιάζ τους γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι που μπορούν να κάνουν αυτό το κομψό μακιγιάζ μοναδικό.

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι νύφες μπορούν να προσθέσουν μερικά επιπλέον αξεσουάρ για να το κάνουν να φαίνεται πιο ενδιαφέρον. Ή να χρησιμοποιήσουν έντονες αποχρώσεις για να τους δώσουν μια φρέσκια εμφάνιση. Το καλύτερο πράγμα για το boho μακιγιάζ για τολμηρές νύφες είναι ότι μπορείτε να είστε όσο δημιουργικοί θέλετε με αυτό.

ΧΡΥΣΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΗΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Για αυτήν την "χρυσή ιδέα" μακιγιάζ boho, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε χρυσούς τόνους στα μάτια και τα μάγουλα για να δημιουργήσετε μια απαλή, ρομαντική αίσθηση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ζεστά χρώματα όπως μπρονζέ και χάλκινους τόνους. (Πρώτα εφαρμόστε στα καπάκια και μετά ανακατέψτε προς τα έξω).

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Για να ολοκληρώσετε αυτό το look, απλώστε λίγο bronzer στα μάγουλα για περισσότερη ζεστασιά και τονίστε με αστραφτερές χρυσές αποχρώσεις κατά μήκος των ζυγωματικών. Αυτό το μακιγιάζ θα κάνει τις νύφες να ξεχωρίζουν αλλά θα διατηρούν τη φυσική τους εμφάνιση.

ΝΕΑΝΙΚΟ ΧΙΠΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το στυλ Boho είναι εμπνευσμένο από το κίνημα των hippie των δεκαετιών του '60 και του '70, αλλά έχει εξελιχθεί σε κάτι πιο μοναδικό και διασκεδαστικό. Αν ψάχνετε για boho γάμου μακιγιάζ inspo, επιλέξτε τολμηρά και λαμπερά στυλ μακιγιάζ με απαλά, παστέλ χρώματα.

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μπορείτε να φορέσετε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε για το νυφικό σας μακιγιάζ. Αλλά σας συνιστούμε να επιλέξετε πιο απαλές φυσικές αποχρώσεις για να μην φαίνεστε πολύ σκληρές ή ψεύτικες.

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΈΝΟ ΒΟΗΕΜΙΑΝ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Για να πετύχετε αυτό το μποέμ νυφικό μακιγιάζ, χρησιμοποιήστε τη σωστή βάση και την γήινη σκιά ματιών με ένα ελαφρύ αστραφτερό φινίρισμα. Αρχικά, εφαρμόστε σκιά ματιών στα βλέφαρα χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο ή τα δάχτυλά σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε λίγο bronzer ή πούδρα περιγράμματος στις κοιλότητες των μάγουλων σας για μεγαλύτερο βάθος και ευκρίνεια.

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε βλεφαρίδες πάνω από αυτό το μακιγιάζ σε μαύρο ή καφέ για να προσθέσετε όγκο στα μάτια σας. Ταιριάξτε με ένα εντυπωσιακό boho νυφικό και αξεσουάρ για κομψή εμφάνιση.

ΘΗΛΥΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΡΑΓΙΟΝ

Τα φωτεινά χείλη είναι απαραίτητο για το μακιγιάζ boho γιατί κάνουν κάθε εμφάνιση να φαίνεται ζωντανή και φυσική ταυτόχρονα.

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Για να πετύχετε αυτό το look, εφαρμόστε πρώτα lip balm πριν εφαρμόσετε κραγιόν σε οποιαδήποτε απόχρωση συμπληρώνει τον τόνο της επιδερμίδας σας. Στη συνέχεια, εφαρμόστε λίγο ρουζ πάνω από το χρώμα των χειλιών για ένα πιο φυσικό φλας στα μάγουλά σας, ενώ παράλληλα θα έχετε υπέροχα λαμπερά αποτελέσματα μόνο από τα χείλη σας. Στη συνέχεια, φορμάρετε τα μαλλιά σας με αξεσουάρ που ταιριάζουν με τις αποχρώσεις των χειλιών σας.

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΜΠΟΕΜ ΝΥΦΕΣ

Αν θέλετε να ροκάρετε το boho μακιγιάζ καφέ smokey fox eye look, θα πρέπει να είστε σίγουρες σε αυτό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τονίσετε τα μάτια σας στο γάμο σας. Αλλά ο καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε σκιά ματιών και eyeliner στα βλέφαρά σας.

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Στη συνέχεια, τονίστε τα με μάσκαρα ή ψεύτικες βλεφαρίδες για να τονίσετε την ομορφιά τους και να τα κάνετε πιο ελκυστικά. Οι νύφες μπορούν επίσης να φορέσουν ένα πέπλο με χαμηλό σινιόν ή τιάρα, που θα τονίσει την υπέροχη εμφάνισή τους.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Για ρομαντικό boho γαμήλιο μακιγιάζ, φορέστε μια γήινη απόχρωση foundation, ρουζ, bronzer και μάσκαρα. Μπορείτε να τολμήσετε με το χρώμα του κραγιόν σας για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, αλλά μην το παρακάνετε.

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μπορεί επίσης να θέλετε να προσθέσετε λίγη λάμψη προσθέτοντας glitter σκιά ματιών ή μεταλλικό eyeliner γύρω από τα μάτια σας. Ένα απλό λευκό νυφικό φόρεμα χωρίς αξεσουάρ εκτός από κοσμήματα και λουλούδια στα μαλλιά της νύφης είναι ένα τέλειο φινίρισμα για αυτό το στυλ μακιγιάζ.

ΑΠΛΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΜΠΟΕΜ ΝΥΦΕΣ

Η ιδέα αυτού του μακιγιάζ είναι να "ντύνει" το πρόσωπο με ελάχιστο μακιγιάζ και αξεσουάρ. Επομένως, το δέρμα δεν πρέπει να έχει πολύ μακιγιάζ, ώστε να μπορεί να δείξει όλη τη φυσική ομορφιά του προσώπου σας.

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αντ 'αυτού, εστιάστε στο να προσθέσετε λίγο μπρονζέ ή πούδρα για να αναδείξετε αυτά τα ζυγωματικά και τα χείλη. Το καλύτερο μέρος αυτής της απλής boho εμφάνισης μακιγιάζ είναι πόσο εύκολο είναι να ετοιμαστείτε βιαστικά, επειδή δεν υπάρχει καθόλου ή ελάχιστο μακιγιάζ.

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΗ

Για μια νύφη που αγαπά το δράμα, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα smokey eye ως βάση. Μπορείς να επιλέξεις μια απλή μάσκαρα και μαύρο eyeliner ή μπορείς να τα βάλεις όλα με ένα περίγραμμα cat eye ή winged liner look.

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα χείλη πρέπει να ορίζονται με ένα παχύ στρώμα μολύβι χειλιών, όπως το κόκκινο, που θα ταιριάζει με το smokey eye. Τα μισά μαλλιά και τα μαύρα σχέδια νυχιών γάμου ταιριάζουν τέλεια με αυτό το δραματικό boho νυφικό μακιγιάζ.

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

Αυτό το σκούρο κόκκινο boho μακιγιάζ χειλιών είναι κομψό, κομψό και εντυπωσιακό ταυτόχρονα. Οι νύφες μπορούν επίσης να τα φορέσουν για μοντέρνους ή επίσημους γάμους.

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν είναι επίσης τολμηρό κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόσωπό της. Η νύφη που φορά αυτό το μακιγιάζ στα κόκκινα χείλη θα είναι το επίκεντρο της προσοχής κατά τη διάρκεια του γάμου. Αυτό το μακιγιάζ ταιριάζει καλά με μακριά σγουρά μαλλιά ή αλογοουρές με ασημί ή φλοράλ αξεσουάρ.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΝΥΦΕΣ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΣΚΙΕΣ

Για να φωτίσετε τα μάτια σας, χρησιμοποιήστε καφέ smokey σκιές ματιών αναμεμειγμένες με λευκό ή ασημί glitter για να δώσετε στο πρόσωπό σας κάποιο βάθος και διάσταση. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μόνο ένα προτιμώμενο χρώμα για την εξωτερική γωνία του ματιού σας και ανακατέψτε το με ένα ανοιχτό καφέ από την εσωτερική γωνία του ματιού σας προς τον κρόταφο.

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Για μια πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση, οι νύφες θα πρέπει να συνδυάσουν αυτό το boho μακιγιάζ με ένα ασορτί νυφικό και να το τονίσουν με glittery παπούτσια.

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΓΥΑΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ

Νυφικά μακιγιάζ με γυαλάδες είναι τέλειο για νύφες που θέλουν μια πιο φυσική εμφάνιση. Για αυτό το look, χρησιμοποιήστε ένα bronzer για σκοπούς διαμόρφωσης περιγράμματος και προσθέστε ρουζ στα μάγουλα για επιπλέον ενίσχυση του χρώματος.

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Επίσης, χρησιμοποιήστε μια παλέτα σκιών για να δημιουργήσετε ένα εφέ smokey eye ή ένα βλέμμα με φτερωτό eyeliner για να τονίσετε αυτά τα όμορφα μάτια σας. Ο καλύτερος τρόπος για να λάμψετε με αυτό το boho μακιγιάζ είναι να το συνδυάσετε με ένα κομψό νυφικό φόρεμα που συμπληρώνει την επιδερμίδα σας.

BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η boho νύφη είναι γνωστή για την αγάπη της για τη φύση και την αίσθηση της γήινης μόδας. Το μακιγιάζ γάμου είναι ο τέλειος συνδυασμός κομψότητας και μποέμ στυλ. Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε μια κομψή χρωματική παλέτα για το boho νυφικο μακιγιαζ.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα