Παρακαλώ περιμένετε

Ανοιξιάτικη ανθοδέσμη που όλες θέλουμε για τον γάμο μας!

Ανοιξιάτικη ανθοδέσμη που όλες θέλουμε για τον γάμο μας!

Ανοιξιάτικη ανθοδέσμη; Αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε τον Μάρτιο, τον Απρίλιο, τον Μάιο ή τον Ιούνιο, είστε μια τυχερή γυναίκα. H άνοιξη είναι μια εποχή αιχμής του χρόνου για τα άνθη.

Μερικά από τα ωραιότερα πέταλα εμφανίζονται όταν θερμαίνεται ο καιρός, συμπεριλαμβανομένων παιώνιας, τουλίπας, ριγκούνα και ανεμώνες. Μαζί, οι άφθονες δυνατότητες συνδυάζονται για να δημιουργηθεί ένας εκτεταμένος κατάλογος χλωρίδας για να διαλέξετε την ιδανική ανοιξιάτικη ανθοδέσμη.

Ακόμα κι αν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε λουλούδια κατά τη διάρκεια της μεγάλης μέρας. Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε άλλα εποχιακά στοιχεία, όπως τα πολλά χρώματα που σχετίζονται με την άνοιξη. Με τόσο μεγάλη ανάπτυξη, μπορούν να βρεθούν τόνοι χρωμάτων καθ 'όλη τη διάρκεια των μεταβατικών μηνών, καθιστώντας την παλέτα τόσο διαφορετική όσο ο καιρός της εποχής. Τα παστέλ είναι απίστευτα δημοφιλή την άνοιξη, αλλά είναι πιο κορεσμένες αποχρώσεις. Καθώς όλοι είναι ενθουσιασμένοι που μπορούν να πουν αντίο στην κοροϊδία του χειμώνα. Τα μοβ, τα κίτρινα, τα ροζ και τα χόρτα είναι όλες οι καλές επιλογές. Αλλά μην φοβάστε να δουλέψετε με κόκκινα, πορτοκαλιά ακόμα και με μπλε για την ανοιξιάτικη ανθοδέσμη σας.

Οι παρακάτω δέσμες ανθών προέρχονταν από πραγματικούς γάμους και επιλέχτηκαν για την ελκυστική τους διάθεση. Υπάρχουν ιδέες για κάθε είδους γάμο, από επίσημο έως casual και από μοντέρνο σε παραδοσιακό. Εμπνευστείτε από την ποικιλία των ανθοδεσμών και αρχίστε να προγραμματίζετε τις ανάλογες για τη δική σας ανοιξιάτικη ανθοδέσμη. Τα συμπλέγματα όπως αυτά είναι ωραία για τη νύφη, αλλά θα δουλεύουν και σε μικρότερες εκδόσεις ως συλλογές για τις παράνυμφοι. Πήγαινε τε και δείτε φωτογραφίες απ' όλη αυτή την άνοιξη έχει να προσφέρει με τον τρόπο της πανέμορφα λουλούδια και χρώματα. Δεν είναι μόνο πανέμορφες οι ανθοδέσμες που ακολουθούν, αλλά είναι και μοναδικές.

Ονειρική ανοιξιάτικη ανθοδέσμη.

Αυτή η νύφη έφερε μια παραμυθένια άξια διάταξη των γλυκών μπιζελιών, τριαντάφυλλα κήπων, ranunculus, και πολλά άλλα.

Ανοιξιάτικη ανθοδέσμη

Γοητευτικό μπουκέτο.

Αγαπάμε τη φρέσκια εμφάνιση αυτού του λευκού, κίτρινου, πράσινου και πορτοκαλί μπουκέτου. Σε αυτή την ανοιξιάτικη ανθοδέσμη έχουν χρησιμοποιηθεί χρησιμοποίησε τριαντάφυλλα, παπαρούνες, και αλλά πολλά.

Ανοιξιάτικη ανθοδέσμη

Η ζωντανή ανθοδέσμη.

Οι παιώνιες, η σκωμπί, τα γλυκά μπιζέλια, ο ριγκούλλος και ο αμαράνθου έσκασε σε αυτό το τολμηρό μπουκέτο.

Ανοιξιάτικη ανθοδέσμη

Η πλούσια ανοιξιάτικη ανθοδέσμη.

Τα πορτοκαλί, τα λευκά και τα τυρκουάζ είναι ωραία τόσο μαζί, και ειδικά για ένα ανοιξιάτικο μπουκέτο σαν αυτό.

Ανοιξιάτικη ανθοδέσμη

Μεγάλη ανοιξιάτικη ανθοδέσμη.

Μια εκπληκτική ποικιλία από άνθη - συμπεριλαμβανομένων των hellebores - συνθέτουν αυτό το δημιουργικό μπουκέτο.

Ανοιξιάτικη ανθοδέσμη

Κόκκινη ανοιξιάτικη ανθοδέσμη.

Αυτή η φωτεινή διάταξη του μπουκέτου της νύφης είναι γεμάτη με παπαρούνες, παιώνια, ριγκούλλο, χαμομήλια, γλυκά μπιζέλια και φυτά καραβίδας.

Ανοιξιάτικη ανθοδέσμη

Τριανταφυλλένια ανθοδέσμη.

Η νύφη δημιούργησε αυτό το μπουκέτο μόνη της, χρησιμοποιώντας τόνους ροζ και λευκών τριαντάφυλλων, καθώς και μερικά πράσινα χόρτα για να κάνει αντίθεση μέσα.

Ανοιξιάτικη ανθοδέσμη

Κομψό Μπουκέτο.

Εδώ δημιουργήθηκε αυτό το πολύχρωμο μπουκέτο με πλούσια άνθη σε αποχρώσεις του λευκού, του κίτρινου, του ροζ και του κόκκινου.

Ανοιξιάτικη ανθοδέσμη

Κρεμαστή ανοιξιάτικη ανθοδέσμη.

Αυτό το μπουκέτο ήταν γεμάτο με κλασικά λουλούδια και χρώματα, αλλά διευθετήθηκε σε ένα μοναδικό σχήμα.

Ανοιξιάτικη ανθοδέσμη

Μια ανεκτίμητη ανθοδέσμη.

Τα λουλούδια με ένα χαλαρότερο σχέδιο για αυτή την εκπληκτική ανθοδέσμη της άνοιξης.

Ανοιξιάτικη ανθοδέσμη

Ρομαντική ανθοδέσμη.

Για την ρομαντική ανθοδέσμη αυτής της νύφης, η οποία χαρακτηριζόταν από πασχαλιά, τριαντάφυλλα, τριαντάφυλλα, τουλίπες και παπαρούνες.

Ανοιξιάτικη ανθοδέσμη

Ρουστίκ ανοιξιάτικη ανθοδέσμη.

Ονειρικό αυτό το ρουστίκ μπουκέτο, το οποίο χαρακτηριζόταν από λευκά λουλούδια και πράσινο που είναι δεμένα μαζί με μια απαλή μπλε κορδέλα.

Ανοιξιάτικη ανθοδέσμη

Ανεμώνες.

Αυτή η νύφη έφερε μια θαυμάσια ανοιξιάτικη ανθοδέσμη από ανεμώνες, τριαντάφυλλα, dogwood, γλυκά μπιζέλια, και ranunculus σε αποχρώσεις του λευκού και πορτοκαλί-ροζ.

Ανοιξιάτικη ανθοδέσμη

Μπουκέτο λουλουδιών τουλίπας.

Αυτή η χειροποίητη διάταξη από ροζ τουλίπες δεν θα μπορούσε να ήταν πιο αντιπροσωπευτική για την ανοιξιάτικη ανθοδέσμη.

Ανοιξιάτικη ανθοδέσμη

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.