Παρακαλώ περιμένετε

Αξεσουάρ για boho νύφες που αγαπούν τις λεπτομέρειες στο στυλ.

Αξεσουάρ για boho νύφες που αγαπούν τις λεπτομέρειες στο στυλ.

Αξεσουάρ για boho νύφες; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πάντα από λουλούδια μέχρι κρύσταλλα. Χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις των λουλουδιών, που ευδοκιμούν στη γη και σε όλο το φάσμα της χλωρίδας και της πανίδας. Έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα κομμάτια hippie chic, boho για να εμπνεύσει την εμφάνιση του γάμου σας!

Αξεσουάρ για boho νύφες:

Πέπλο.

Το πέπλο δίνει μια ρομαντική "μαλακή' εμφάνιση που σκεφτόμαστε κάθε boho νύφη έχει ανάγκη. Αγαπάμε επίσης το πέπλο που είναι ένα απλό άσπρο πέπλο που κολακεύει τέλεια κάθε boho νύφη που φοράει στεφάνι στα μαλλιά της την μεγάλη ημέρα. Το στεφάνι λουλουδιών και δίνει την πεμπτουσία boho 70's vibe! Εάν αγαπάτε τα κεντήματα και θέλετε το πέπλο σας να έχει στοιχεία λουλουδιών. Είναι μια πανέμορφη επιλογή το πέπλο σας έχει κεντητά λουλούδια και πέταλα που αρχίσουν κάτω από την πλάτη σας και φτάνουν κάτω στο πάτωμα!

Αξεσουάρ για boho νύφες Αξεσουάρ για boho νύφες Αξεσουάρ για boho νύφες

Αξεσουάρ μαλλιών.

Τα αξεσουάρ για boho νύφες έχουν μια σειρά επιλογών όταν πρόκειται για τα μαλλιά τους την ημέρα του γάμου. Ένα από τα αγαπημένα μας είναι να συνδυάσετε ένα μεταλλικό στεφάνι και να το τοποθετήσετε πάνω από το πέπλο σας. Θέλετε να βάλετε λουλούδια; Μια επιλογή είναι ένα απλό στεφανάκι από κλαδιά και σκόρπια λευκά λουλούδια ή οτιδήποτε θέλετε εσείς να φορέσετε σε χρώμα. Δεν αισθάνεστε floral; Μια άλλη Boho Chic τάση είναι τα κρύσταλλα... και δεν μιλάμε Swarovski. Ελέγξτε το αντί για μια τιάρα για μια κρυστάλλινη ατμόσφαιρα αντάξια ενός boho κοριτσιού.

Αξεσουάρ για boho νύφεςΑξεσουάρ για boho νύφες Αξεσουάρ για boho νύφες

Κοσμήματα.

Έχουμε επιλέξει τα αγαπημένα χαμηλού κόστους κοσμήματα για τη μεγάλη μέρα σας. Τα σκουλαρίκια είναι σαν ευαίσθητα λουλούδια ... εντάξει έχουν κυριολεκτικά λεπτομέρειες από λουλούδια. Ή αγαπάμε τα σκουλαρίκια, τα οποία δίνουν μια λάμψη χωρίς να είναι αυταρχικά για τη νύφη. Τόσα πολλά boho εμπνευσμένα φορέματα έχουν ανοιχτή πλάτη και έχουμε το κολιέ για σας. Μπορείτε να βάλετε ένα παρόμοιο κόλεϊ που να εξίσου λαμπερό από μπροστά, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, τόσο και στη πλάτη να καταλήγουν λεπτομέρειες από κρύσταλλα και μικρά πετράδια.

Αξεσουάρ για boho νύφες Αξεσουάρ για boho νύφες Αξεσουάρ για boho νύφες Αξεσουάρ για boho νύφες

Όλες οι νύφες πρέπει και οφείλουν να λάμπουν. Οποίο κι αν είναι το στυλ σας μπορεί να πάρετε ιδέες για από αυτό το άρθρο για τα αξεσουάρ για boho νύφες.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.