Παρακαλώ περιμένετε

40 ΝΥΦΙΚΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΒΡΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

40 ΝΥΦΙΚΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΒΡΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

40 νυφικα μακιγιαζ για να κάνετε όμορφη και ξεχωριστή την ημέρα του γάμου. Όλο και περισσότερες νύφες επιλέγουν φυσικό μακιγιάζ που τονίζει την φυσική ομορφιά τους χωρίς ιδιαίτερες υπερβολές. Ωστόσο, το φυσικό μακιγιάζ δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Σημαίνει μόνο φυσική εμφάνιση και αυτή είναι μια ιδανική ιδέα για εκείνα τα κορίτσια που δεν συνηθίζουν να το παρακάνουν με το μακιγιάζ.

40 ΝΥΦΙΚΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Επιλέξτε αυτό που θέλετε να τονίσουμε - τα χείλη ή τα μάτια - και διαλέξτε φωτεινούς τόνους, φυσικά παστέλ χρώματα. Χωρίς δραματικές επισημάνσεις ή πολύ τολμηρές αποχρώσεις - αυτό είναι αυτό που χρειάζεστε. Επισημάνετε τον όμορφο τόνο του δέρματός σας, τις γωνίες του προσώπου σας και σίγουρα θα νιώθετε όμορφη και πάνω απ' όλα να είστε ο εαυτό σας.

40 ΝΥΦΙΚΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΟΝΙΣΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ

Το νυφικό μακιγιάζ πρέπει να το επιλέξετε βάση των φυσικών σας χαρακτηριστικών. Δηλαδή επιλέξτε να τονίσετε τα πιο εντονα χαρακτηριστικά σας για παράδειγμα αν έχετε ωραία σαρκώδη χείλη, τότε επιλέξτε να τα τονίσετε και να τους δώσετε την λάμψη που χρειάζονται για την ημέρα του γάμου.

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΞΑΝΘΙΕΣ, ΚΑΣΤΑΝΕΣ & ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ

40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ

Το προτιμότερο θα ήταν να κάνετε δοκιμαστικά για το μακιγιάζ και το νυφικό χτένισμα σας αφού έχετε βρει το νυφικό σας. Έτσι η επιλογή στο στυλ και το ύφος του μακιγιάζ και του χτενίσματος θα είναι πιο εύκολη. Κατ Επέκταση εάν επιλέξτε ένα boho νυφικό τότε θα ακολουθήσετε αυτό το στυλ και για το μακιγιάζ όπως και για το boho νυφικό χτένισμα. Καθώς επίσης αντίστοιχα να το ύφος του γάμου, και τα φορεματα για γαμο, να είναι μοντέρνο ή ρομαντικό, ρουστίκ ή vintage. Γι' αυτό κι ο στολισμός γάμου πρέπει να είναι αντάξιος, όπως και ο χώρος δεξίωσης είτε το κτήμα γάμου.

ΝΕΑΝΙΚΗ ΛΑΜΨΗ

Η νύφη είναι αυτή που πρέπει να ξεχωρίζει. Άλλωστε είναι αυτή που παντρεύεται και το δικαιούται πιο πολύ. Το νυφικό πρέπει να είναι το ιδανικό για εκείνη, όπως και τα νυφικά παπούτσια, το πέπλο αν εκείνη το επιλέξει να το φορέσει.

40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ 40 νυφικα μακιγιαζ

Για εμάς τις γυναίκες όμως παίζει σημαντικό ρόλο η ομορφιά. Και ο λόγος που πρέπει κάθε μέλλουσα νύφη να αισθάνεται όμορφα είναι ο πιο σημαντικός. Με τόσο απαλό μακιγιάζ πιστεύω πως όλες εμείς που δεν συνηθίζουμε στις υπερβολές στην καθημερινότητα μας. Τότε σίγουρα θα αισθανόμαστε υπέροχα και στον γάμο μας. Επέλεξε κι εσύ ένα από τα 40 νυφικά μακιγιάζ.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.