Παρακαλώ περιμένετε

33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ

33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ

33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ θολώνουν τη γραμμή μεταξύ παραδοσιακών και καθορισμένων ενσωματώνοντας το ελεύθερο πνεύμα των Χίπις από τη δεκαετία του 1960 και του 1970. Το κύριο συστατικό σε όλα τα μποέμ νυφικά είναι η άνεση. Αναμείνετε να δείτε πολλά είδη υφασμάτων, εθνοτικές εμπνευσμένες υφές, και λουλουδένια στεφάνια στα μαλλιά. Διαβάστε και δείτε παρακάτω:

33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΤΥΛ

33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ | 1-3: V - NECK

Οι Boho chic γάμοι συνήθως γίνονται σε εξωτερικούς χώρους. Η Boho κουλτούρα αναγνωρίζεται πραγματικά από τη φύση. Σκεφτείτε ανοιχτά πεδία, ηλιόλουστες παραλίες, όαση και αυλή ή ακόμα και στο αγρόκτημα. Οι εσωτερικοί χώροι διαθέτουν τόνους φυτικής ζωής, μέτριο (αλλά όμορφο) φωτισμό και όσο το δυνατόν περισσότερο ξύλο, πέτρα και άλλες φυσικές υφές χωρίς υπερβολές που να αναιρούν την απλότητα της φυσικής ομορφιάς.

33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ

4-6: BOHEMIAN ΕΞΩΠΛΑΤΑ ΝΥΦΙΚΑ

Οι νύφες Boho δεν θέλουν να προκαλέσουν με την εμφάνιση του. Αντίθετα, η μποέμ εμφάνιση είναι εγγενώς άνετη. Τα 33 Boho νυφικά είναι ρέοντα, πολυεπίπεδα, με υφή και διακόσμηση floral σχέδια και μοτίβα. Είναι η σχέση της νύφης με το περιβάλλον της και τους αγαπημένους της ανθρώπους που την εξυψώνουν πάνω από όλα και δημιουργούν πραγματικά την ομορφιά.

33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ

7-9: ΝΥΦΙΚΟ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΝΙΚΙΑ

33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ

10-12: BOHO CHIC ΝΥΦΙΚΑ

Για τις νύφες και για το γαμήλιο πάρτι, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά εάν διατηρήσετε το πνεύμα των 33 boho νυφικών στο μυαλό σας. Θυμηθείτε, παίρνουμε την εμφάνιση boho από τις φιλοδοξίες του hippy. Συνδεθείτε με τη φύση, να είστε άνετοι με τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας και να πιστεύετε στην αγάπη για το καλό της αγάπης.

33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ

13-15: ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως μια συγκεκριμένη κοπή boho. Ωστόσο, το στυλ του είναι το maxi σε φαρδιά γραμμμή φόρεμα είναι μόνο 3 απ΄ τα 33 Boho νυφικά. Αυτά τα φορεματα λειτουργούν εξίσου καλά όπως τα στράπλες, χωρίς μανίκια, κοντό μανίκι και πλήρες μανίκι. Αντί για ένα μόνο ύφασμα, οι boho νύφες έχουν μια μια καθαρή ροκ διάθεση με μοτίβα αντίκες πάνω παχύ κέντημα ή δαντελένια ανθοί.

33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ

33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ | 14-16 ΜΕ ΚΕΝΤΙΜΑ

Τα μποέμ μαλλιά είναι συνήθως, αλλά όχι αποκλειστικά, μακριά και φυσικά. Η εμφάνιση δεν είναι ποτέ υπερβολική. Χαρακτηριστικά είναι χάντρες κορδέλες, πλεξούδες (πολλές πλεξούδες!) Και, φυσικά, λουλούδια. Τα λουλούδια δεν είναι απολύτως απαραίτητα, αλλά μπορούν να στηριχτούν με μια ενιαία εφαρμογή που καρφώνεται στην πλευρά των μαλλιών, μια σειρά από πολύχρωμα λουλούδια που υφαίνονται μέσα από μια πλεξούδα ή ένα απλό ή διακοσμημένο φωτοστέφανο λουλουδιών δημιουργώντας ένα όμορφο στέμμα.

33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ

19-21: HIPPIE ΝΥΦΙΚΑ

Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους γάμους, το παραδοσιακό χρώμα είναι λευκό. Για τις νύφες που προτιμούν μια πιο άτυπη εμφάνιση, κανένα χρώμα δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση εφόσον είναι φυσικός τόνος. Οι πιο συνήθεις αποχρώσεις είναι οι γήινες αποχρώσεις ή τα μέτρια πορτοκάλια, τα κόκκινα και τα κίτρινα. Μια στο τόσο θα δείτε τολμηρές νύφες που τολμούν τα μπλε, τα πράσινα και τα γαλάζια. Οποίο κι αν προτιμά η νύφη, είναι βέβαιο ότι θα είναι ο καλύτερος συνδυασμός όλων που την κάνει ξεχωριστή.

33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ

22-24: ΝΥΦΙΚΑ OFF THE SHOLDE

Εάν είστε κοντά στα δρώμενα του boho, θα θελήσετε να ακολουθήσετε μερικές συμβουλές για να υιοθετήσετε το στυλ. Κατ ‘αρχάς, θα θέλετε το ρούχο σας να αποτελείται από φυσικούς τόνους και χρώματα. Τα λευκά, οι μπεζ, τα καφέ, τα κόκκινα και τα πορτοκάλια φαίνονται υπέροχα και άνετα, ροζ βαμβακερό, λινό, βελούδο, σιφόν ή μετάξι. Εάν έχετε να κάνετε με ένα δέρμα, σουέτ ή γούνα (και είστε ενθαρρυνμένοι να το κάνετε αυτό στο boho event σας!) κρατήστε το πνεύμα hippie στο μυαλό και επιλέξτε την faux ή συνθετική εκδοχή αυτών. Θυμηθείτε, boho δεν είναι μόνο μια επιλογή μόδας, είναι ένας τρόπος ζωής!

33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ

25-27: BOHEMIAN TWO PIECE

Η νύφη είναι πιθανό να εγκαταλείψει το πέπλο και τις γόβες σε αντάλλαγμα για αγριολούλουδα και τα γυμνά πόδια. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διακοσμήσετε με cowboy μπότες, ρωμαϊκά σανδάλια, ή ακόμα και μπαλαρίνες ταιριάζουν. Δοκιμάστε να τα συνδυάσετε με δαντέλες και πλεκτές κορυφές και με κάθε ποικιλία καπέλων που αντίστοιχου ύφους που θα το απογειώσουν.

33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ

28-30: ΜΠΟΕΜ ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΟΥΡΑ

33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ 33 BOHO ΝΥΦΙΚΑ

31-33: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ BOHO ΝΥΦΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

33 Boho Νυφικά 33 Boho Νυφικά 33 Boho Νυφικά

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.