Παρακαλώ περιμένετε

30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕ ΑΠΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΟΜΨΗ ΝΥΦΗ

30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΣΕ ΑΠΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΟΜΨΗ ΝΥΦΗ

30 νυφικα φορεματα σε απλές γράμμες; Χμμ, αυτό είναι ένα θέμα που δεν είναι και τόσο απλό. Πολλές νύφες κουράζονται να φωνάζουν από τα πολύπλοκα, φανταχτερά ίσως πριγκιπικά που αποπνέει την ευδαιμονία της πολυτέλειας και επιλέγουν απλά νυφικά. Ωστόσο, μια τέτοια απλότητα δεν είναι ένα απλό θέμα, επειδή τα απλά φορέματα σε συλλογές σχεδιαστών προσωποποιούν την κορυφή της κομψότητας.

30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΨΗ ΝΥΦΗ.

Ως εκ τούτου, ανακαλύψαμε πολλά διαφορετικά στυλ απλών νυφικών και προσθέσαμε συμβουλές για το πότε και με ποια θέματα αντιστοιχούν αυτά τα φορέματα. Ακολουθήστε το παρακάτω χρήσιμο υλικό για να κάνετε την πιο τέλεια επιλογή!

30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.

Κατά τον προγραμματισμό ενός γάμου στην παραλία, υπάρχουν αρκετοί σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να θυμάστε. Θέλετε σίγουρα κάτι που θα είναι άνετο και δροσερό λόγω των συνθηκών σε έναν γάμο στην παραλία. Για αυτόν τον τύπο τελετής, τα πιο δημοφιλή στυλ νυφικών είναι:

30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Όταν επιλέγετε ένα φόρεμα για την παραλίας, βεβαιωθείτε ότι το φόρεμα είναι κατασκευασμένο από φιλικό προς το περιβάλλον υλικό. Για τους περισσότερους σύγχρονους γάμους στην παραλία, σκεφτείτε φορέματα από τα ακόλουθα υλικά:

  1. Σιφόνι.
  2. Δαντέλα.
  3. Λινό και βαμβάκι.
  4. Οργάντζα.
  5. Μετάξι.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το φόρεμά σας έχει το κατάλληλο μήκος. Ο γάμος στην παραλία δέχεται απόλυτα οποιοδήποτε μήκος, συμπεριλαμβανομένων και των κοντών νυφικών. Ωστόσο, μην ξεχνάτε το υλικό, δεν πρέπει να είναι βαρύ ή να έχει πολύ διακόσμηση.

ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ.

Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που κάνουν τα νυφικά περίπλοκα ή απλά. Τα απλά μεταξωτά νυφικά ήταν πάντα μια δημοφιλής επιλογή λόγω της άνεσής τους και της αντοχής του υλικού. Συχνά οι γυναίκες προσπαθούν να έχουν υπερβολικά φορέματα που είναι πολύ άβολα. Και αργότερα, συνειδητοποιούν πόσο σημαντική είναι η άνεση σε μια τόσο μεγάλη μέρα.

30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙΑ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

Σε αυτήν την ενότητα, πρόκειται να συζητήσουμε μακρυμάνικα νυφικά. Παρόλο που αυτός ο τύπος φορεμάτων δεν συνιστάται για έναν καλοκαιρινό γάμο, υπάρχουν ορισμένα οφέλη από τη χρήση μανικιών. Τα μακρυμάνικα απλά νυφικά μπορούν να βοηθήσουν στην απόκρυψη και ακόμη και τη διαμόρφωση κάποιον σημείων της σιλουέτας.

30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Μακρυμάνικα μπορεί επίσης να είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή κατά τους ψυχρότερους χειμωνιάτικους μήνες. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πολλά στυλ με μακριά μανίκια που μπορείτε να λάβετε υπόψη:

  • Το κλασικό μακρύ μανίκι είναι συνήθως ένα ίσιο μανίκι κατασκευασμένο από διαφανές ύφασμα με δαντελωτές μορφές. Θα ταιριάζει στις νύφες με τα λεπτά χέρια.
  • Το μακρύ μανίκι τύπου καμπάνα είναι πολύ κομψό στυλ μανικιού. Είναι επίσης κατασκευασμένο από ελαφριά υφάσματα, ανάλογα με τον τύπο δαντέλας. Αυτό το στυλ μπορεί να πάρει ένα κορίτσι με γεμάτα χέρια.
  • Το μανίκι Bishop είναι πληρέστερο στο κάτω μέρος και συγκεντρώνεται σε μια μανσέτα. Μπορεί να κρύψει λίγο βαριά χέρια και να συμπληρώσει τέλεια ένα βικτωριανό νυφικό.
  • Το μανίκι Juliet είναι ένα σφιχτό μανίκι με ριπή στην κορυφή που προσθέτει ένα άρωμα παραμυθιού στη νυφική εικόνα.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

Υπάρχει μια ομορφιά απόλυτη. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά για ένα φόρεμα που θα φορεθεί για μια μέρα, αν δεν το επιθυμείτε. Ορισμένες γυναίκες είναι περισσότερο στην πρακτική πλευρά και δεν μπορούν να κατανοήσουν την ιδέα να αγοράσουν ένα φόρεμα για να φορούν μόνο μία φορά.

30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν 3 επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν ψωνίζεις το νυφικό σας:

Ιστοσελίδες με νυφικά. Αυτός είναι ο απλούστερος τρόπος για να βρείτε ένα νυφικό. Στο Διαδίκτυο, υπάρχουν χιλιάδες πόροι που παρέχουν νυφικά για κάθε γούστο. Είναι σημαντικό μόνο να προσδιορίσετε το σχήμα και την κατηγορία τιμών του. Τα μειονεκτήματα αυτής της επιλογής: δεν μπορείτε να δοκιμάσετε το φόρεμα πριν από την αγορά, δεν μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η περιγραφή του φορέματος είναι αληθινή, ότι δεν υπάρχουν κρυμμένα ελαττώματα κ.λπ.

Σαλόνια νυφικών. Αυτή είναι μια πιο δαπανηρή επιλογή, αλλά μπορείτε να επιλέξετε τα πιο κατάλληλα σαλόνια και να τα πάτε. Εκεί μπορείτε να τα δοκιμάσετε και σε λίγες ώρες και να λάβετε μια συμβουλή από ειδικούς. Τα μειονεκτήματα αυτής της επιλογής: υπάρχουν πολλά σαλόνια, και αν τα επισκέπτεστε και ακόμη και σε μια μέρα, τότε σχεδόν όλα τα φορέματα θα καταλήξουν να φαίνονται τα ίδια. Επομένως, είναι προτιμότερο να διαβάσετε σχόλια στο Διαδίκτυο εκ των προτέρων και να επιλέξετε 1-2 καλά σαλόνια για επίσκεψη.

Άλλα μέρη. Για παράδειγμα, μπορείτε να παραγγείλετε ένα μεμονωμένο νυφικό σε οποιοδήποτε ατελιέ. Αλλά ο πιο φθηνός και πρακτικός τρόπος είναι να νοικιάσετε ένα φόρεμα. Για ένα τέτοιο φόρεμα δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Επιπλέον, μετά το γάμο, δεν θα υπάρξουν ερωτήσεις σχετικά με το τι να κάνετε στο μέλλον. Τα μειονεκτήματα αυτής της επιλογής: το φόρεμα έχει φορεθεί από κάποια άλλη, ίσως, περισσότερες από μία φορές. Στην πραγματικότητα, δεν είναι όλοι έτοιμοι να δώσουν στην ημέρα τους ένα δεύτερο χέρι. Επιπλέον, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να σκιστεί / χαλάσετε το φόρεμά σας και στη συνέχεια θα πρέπει να πληρώσετε το πλήρες κόστος του, γι' αυτό προσοχή.

30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους κάποια θα επιλέξει ένα ρομαντικό απλό νυφικό. Ένας από τους πιο δημοφιλείς λόγους είναι η ομορφιά. Ένα φόρεμα πρέπει πάντα να ξεχωρίζει τη νύφη και δεν πρέπει να είναι άβολο. Μια άλλη δημοφιλής εναλλακτική λύση αντί να πηγαίνετε με το παραδοσιακό λευκό φόρεμα είναι ένα απλό νυφικό σε ivory χρώμα. Τα νυφικά δεν χρειάζεται πλέον να είναι υπερβολικά για να είναι όμορφα.

30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Στην επερχόμενη γαμήλια σεζόν, τα νυφικά είναι οτιδήποτε, αλλά όχι κλασικό λευκό. Ivory χρώματος, καπουτσίνο, σαμπάνιας, πούδρας (ειδικά ροζ και μπλε) και άλλες γήινες αποχρώσεις κέρδισαν επίσημα την εύνοια των μελλοντικών νυφών - αυτά είναι τα χρώματα που είναι πιο δημοφιλή σήμερα. Μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή των μαργαριταριών, της δαντέλας και άλλων διακοσμητικών στοιχείων, αλλά υπάρχει μια κλασική ομορφιά στα απλά λευκά νυφικά.

ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ.

Δαντέλα φορέματα που ήταν ευρέως δημοφιλή τη δεκαετία του 70 επανεμφανίστηκαν ως μια δημοφιλής μοντέρνα παραλλαγή για νυφικά. Δεν υπάρχει σύγκριση με την ομορφιά και τη χάρη ενός απλού δαντέλα νυφικού.

30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Υπάρχουν διάφοροι τύποι δαντελλών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να τοποθετηθούν στρατηγικά στο φόρεμα σας για να διακοσμήσουν τη φιγούρα σας και να σας κάνουν ακόμα πιο όμορφες αυτήν την ξεχωριστή αυτή ημέρα:

  1. Η δαντέλα Alençon είναι το πιο χρησιμοποιημένο ύφασμα σε νυφικά και είναι δαντέλα από βελόνα. Συνήθως είναι διακοσμημένο με μικρά κρύσταλλα ή μαργαριτάρια.
  2. Η δαντέλα των Βρυξελλών διαθέτει εξαιρετικό σχέδιο και μοτίβα λουλουδιών και χρησιμοποιείται συχνά για διάφορα μέρη νυφικών.
  3. Η δαντέλα Chantilly είναι ένας άλλος γοητευτικός τύπος δαντέλας που έχει λεπτό φόντο με δίχτυα και εφαρμόζεται ευρέως για μανίκια και επικαλύψεις.
  4. Η δαντέλα Guipure είναι ξεχωριστή λόγω της έλλειψης πλέγματος και έχει επίσης βαρύτερη υφή.
  5. Η δαντέλα Schiffli είναι κατασκευασμένη από μηχανή που χρησιμοποιείται ως επικάλυψη ή προσθήκη. Επίσης, δεν έχει ιστορικό συμψηφισμού.

ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΟΗΤΕΥΟΥΝ.

Τα κλασικά, που μπορούμε να δούμε από έτος σε έτος σε όλες τις συλλογές που παρουσιάζονται από διάφορους κορυφαίους σχεδιαστές γάμου, είναι στράπλες φορέματα. Δεν υπάρχουν μάρκες που δεν δημιουργούν τέτοια μοντέλα, και το γεγονός ότι εξακολουθούν να έχουν μεγάλη ζήτηση μεταξύ πολλών νυφών. Ωστόσο, αυτά τα φορέματα δεν ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Θα ήταν ιδανικά για νύφες με μεσαίο ή μικρό στήθος, καθώς τραβούν το βλέμμα στα χέρια και τους ώμους.

30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Σας συνιστούμε να το φοράνε όσες έχουν καλά σμιλεμένους ώμους και χέρια σε καλή κατάσταση. Σημειώστε ότι το ντεκολτέ είναι ανοιχτό, οπότε θα προσελκύσει αμέσως την προσοχή. Εάν έχετε γεμάτα χέρια, σας προτείνουμε νυφικά με μακριά ή κοντά μανίκια που δεν είναι λιγότερο κομψά και όμορφα. Το λεπτό στράπλες φόρεμα είναι κατάλληλο για κορίτσια με μακρύ και λεπτό λαιμό, καθώς και για ψηλές νύφες. Λάβετε υπόψη ότι η εικόνα σας θα συμπληρώσει ιδανικά πολυτελή κοσμήματα και ένα από τα νυφικά χτενίσματα updo.

30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ BOHO ΣΕ ΑΠΛΗ ΓΡΑΜΜΗ.

Οι λέξεις απλές και boho ή μποέμ δεν φαίνεται να ανήκουν στην ίδια πρόταση. Αυτό το θέμα τείνει να κλίνει περισσότερο προς τη πλευρά του φάσματος όσο πιο αφρώδες και χνουδωτό τόσο το καλύτερο. Ωστόσο, υπάρχουν boho chic φορέματα που είναι περισσότερο στην απλή πλευρά.

30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Ένα άλλο boho χαρακτηριστικό θα μπορούσε να είναι ένα ροζ νυφικό. Ο λόγος για αυτό το φόρεμα που εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία είναι η επιλογή χρώματος. Τα εναλλακτικά χρώματα είναι δημοφιλή για τους boho γάμους, λόγω της ικανότητάς τους να διαφέρουν από τα τυπικά παραδοσιακά νυφικά. Θα μπορούσατε εύκολα να βρείτε ένα απλό νυφικό με κρέμα σε ένα boho θέμα γάμου για κανέναν άλλο λόγο από το να είστε διαφορετικοί αλλάζοντας το χρώμα τόσο ελαφρώς.

ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ ΕΞΩΠΛΑΤΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ.

Ούτε ένα κοντό νυφικό, το σαγηνευτικό άνοιγμα των ποδιών, ούτε ένα λευκό φόρεμα με βαθιά λαιμόκοψη δεν μπορούν να κάνουν εντύπωση και να σαγηνεύσουν όπως το εξώπλατο. Αυτά είναι κατάλληλα φορέματα για να τονίζουν την όμορφη στάση της νύφης και την ελκυστική της μορφή. Συνολικά, υπάρχουν πολλά διαφορετικά νυφικά με διάσπαση στο πίσω μέρος, όπως φορέματα με κλειδαρότρυπα και πίσω, και ανοιχτά φορέματα μέχρι πολύ χαμηλά στους γοφούς.

30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Το βάθος μιας τέτοιας διάσπασης μπορεί επίσης να ποικίλει. Ορισμένες νύφες είναι αρκετά γενναίες για να δείξουν την πλάτη τους εντελώς, μέχρι τη γραμμή των γλουτών. Άλλες το ανοίγουν στα μισά, ενώ οι υπόλοιπες προτιμούν πλήρως ντυμένο με ημιδιαφανές ύφασμα. Εάν έχετε αποφασίσει να πάτε στο γάμο σας με ένα εξώπλατο νυφικό, εξετάστε τις επόμενες κατηγορίες:

  • Σταυρωτό.
  • Καρδούλα.
  • Strapless.
  • Με κορδόνι.

30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΨΗ ΝΥΦΗ.

Εάν η νύφη στοχεύει στην κομψότητα, θα πρέπει να εγκαταλείψει την πανέμορφη φούστα, κορσέδες, πολλά στρας και άλλα πούλιες. Κομψότητα σημαίνει άνεση, απλότητα και χωρίς υπερβολική διακόσμηση. Συγκεκριμένα, ποτέ δεν θα πάει κάτι στραβά επιλέγοντας αυτά τα κομψά και διαχρονικά στυλ νυφικά παρακάτω:

  1. Το νυφικό A γραμμή είναι απλό και κομψό. Επιπλέον, η σχεδίαση H-line θεωρείται καθολική, έτσι ταιριάζει απόλυτα σε κάθε τύπο σώματος.
  2. Το ασύμμετρο νυφικό είναι εξαιρετικά δημοφιλές στη μόδα του γάμου, καθώς βοηθά στην απόκρυψη διαφορετικών μειονεκτημάτων σε σχήμα σώματος. Έτσι, μια ασύμμετρη λαιμόκοψη ή φόρεμα με έναν ώμο διακοσμημένη με μια μεγάλη καρφίτσα γίνεται η επιλογή νίκης για νύφες με τύπο σώματος αχλαδιού, καθιστώντας το πιο αρμονικό.
  3. Το στυλ Α γραμμη είναι μοναδικό λόγο της καθολικής χρήσης του. Αυτά τα κομψά φορέματα ταιριάζουν άψογα στις νύφες κάθε ηλικίας και τρόπου ζωής. Ειδικότερα, ένα τέτοιο φόρεμα μπορεί να είναι κατασκευασμένο από δύο διαφορετικά υλικά, για παράδειγμα, ένα τοπ από δαντέλα και μια μεταξωτή φούστα.

30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Ελπίζω να βρήκατε αυτό που σας ταιριάζει και να λάβατε πολλές πληροφορίες για τα νυφικά κάθε τύπου. Ότι κι αν επιλέξεις βάλε την προσωπική σου πινελιά από το νυφικό μέχρι και στην διακόσμηση του γάμου σου. Αυτά ήταν τα 30 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ.

Επιμέλεια & γραφή: Λορίνα Γ.