Παρακαλώ περιμένετε

25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ 2020.

25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ 2020.

25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ: Επιλέγοντας το τέλειο φόρεμα για την ημέρα του γάμου σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του σχεδιασμού του γάμου σας. Το 2020 προβλέπεται να είναι μια εξαιρετικά μοντέρνα χρονιά για να είναι νύφη. Σηματοδοτεί την έκφραση προς την ατομικότητα και την αυτο-έκφραση. Οι νύφες έχουν μια ευρύτερη γκάμα νέων επιλογών στυλ από ποτέ, από βαθιά V-neck, φορέματα με έξω τους ώμους, νυφικά διαφορετικών χρωμάτων, φορέματα με σκίσιμο ακόμη και φανταχτερά κοστούμια.

Ελέγξτε την αγαπημένη συλλογή των μοντέρνων νυφικών για το 2020 και μην ξεχάσετε να κρατήσετε εκείνα που σας ταιριάζουν!

25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2020.

25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ Sparkle & Shine-Beading, πούλιες και λάμψη.

Το all-over shimmer είναι μία από τις πιο περιζήτητες τάσεις στο χώρο του νυφικού στυλ φέτος. Μπορείτε να επιλέξετε λαμποκόπιστα νυφικά, από χρυσό γκλίτερ μέχρι εκπληκτικές διακοσμήσεις κρυστάλλου και πολύτιμων λίθων ακόμα πούλιες και περλες. Μια συμβουλή: Εάν επιλέγετε αυτήν την τολμηρή τάση, αφήστε το φορεμά σας να λάμπει, κρατώντας τα αξεσουάρ στο ελάχιστο.

25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

ΝΥΦΙΚΑ ΣΕ ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΥΛ.

Το στυλ του μινιμαλισμού δεν σημαίνει δαντέλα, ούτε χαντρες, ούτε υπερβολική συρραφή, όγκο ή φαντασία. Πρόκειται για μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τη νύφη που δεν φλερτάρει με το περίτεχνο, που αγαπά καθαρές γραμμές, κομψά σχήματα και αρχιτεκτονικά στοιχεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η εμφάνιση απαιτεί άψογη προσαρμογή και τέλεια αγαλματένια σώματα.

25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ - ΒΑΘΥ ΣΚΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ.

Γνωρίζουμε ότι φορεματα με σκισιμο στο ποδι είναι ένα αγαπημένο φορεμα για το κόκκινο χαλί. Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα φαίνεται σε μια νύφη; Λοιπόν από αυτό που βλέπει κανείς, το μόνο που έχει πει είναι "πανέμορφο". Τον τελευταίο καιρό είναι ένα αγαπημένο σχέδιο πολλών σχεδιαστών.

25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

ΝΥΦΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ Ο ΛΕΥΚΟ ΑΝΘΟΣ.

Από 3D εφαρμογές σε δαντέλες μέχρι πανέμορφα κεντήματα, πέταλα και φύλλα αιωρούνται με κίνηση και πρακτικά ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας καθώς περνάει η νύφη.

25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ - ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ.

25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

ΝΥΦΙΚΑ Α ΓΡΑΜΜΗ.

Για το 2020, εξετάστε τις βαθμίδες τούλι που είναι κάτι περισσότερο από κλασικό, και προσθέστε όγκο και όχι βάρος προς τα κάτω. Αυτή η επιλογή σε νυφικό A γραμμή είναι για τη νύφη που δεν παίρνει τον εαυτό της πολύ σοβαρά, και που θέλει να αισθάνεται σαν μια σύγχρονη πριγκίπισσα, με όλα τα επιπλέον στοιχεία του νυφικού και έχει παιχνιδιάρικη διάθεση.

25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΒΟΛΑΝ, ΠΟΛΛΑ ΒΟΛΑΝ.

Τι λέει καλύτερα για νυφούλα από το να φοράει ένα ρομαντικό νυφικό με cascading βολάν; Οι σούρες και τα βολάν κάνουν μια δυναμική επιστροφή το 2020. Μια φουσκωτή φούστα προσθέτει διάσταση σε μια γοργονέ σιλουέτα, ενώ μια πλήρης αφρώδης φούστα με βολάν ισούται με fashion forward.

25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 2020 - ΑΠΛΙΚΕ ΔΑΝΤΕΛΑ.

25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

ΝΥΦΙΚΑ Fancy Jumpsuits.

Τα pantsuits/ jumpsuits είναι μια μεγάλη εναλλακτική και μοντέρα λύση για ένα νυφικό. Είναι απλά, κομψά, αλλά εξαιρετικά εύκολο να κινηθείτε και να αισθανθείτε άνετα από την τελετή μέχρι το πάρτι μετά. Μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από στυλ, όπως μακρύ μανίκι, δαντέλα ή ακόμα και ένα κοστούμι που αποτελείται από δύο κομμάτια.

25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ 25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ.

25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Μπορεί να μην ξέρετε ακόμα ποιο ακριβώς νυφικό να επιλέξετε όμως ένα είναι σίγουρο μια δοκιμή θα σας πείσει. Φορέστε το νυφικό των ονείρων σας, με το τέλειο νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ και συνοδέψετε το με το πιο λαμπερό σας χαμόγελο. Εσύ ποιο νυφικό θα επιλέξεις να φορέσεις από τα 25 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ.