Παρακαλώ περιμένετε

24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΝΥΦΗ.

24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΝΥΦΗ.

24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ. Τα ρουστίκ νυφικά γίνονται πιο δημοφιλή, καθώς υπάρχουν πολλά ζευγάρια που επιλέγουν το γαμήλιο θέμα τον αχυρώνα. Το απλό, αλλά κομψό στιλ του απευθύνεται σε πολλούς μελλόνυμφους. Φυσικά υφάσματα, λεπτή διακόσμηση λουλουδιών και περίπλοκη δαντέλα - όλα αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν τα νυφικά πολύ δημοφιλή μεταξύ των μελλόνυμφων. Δημιουργούν μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα γιορτής. Συνήθως, οι ρουστίκ γάμοι σχετίζονται με εξοχικό στιλ, αλλά μπορεί επίσης να έχει ένα vintage ή boho στιλ.

24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΕΣ.

Συνολικά υπάρχουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι που αγκαλιάζουν τη Μητέρα φύση και επιλέγουν ρουστίκ στιλ για την τελετή τους. Η ρουστίκ δεξιώση κάνει τον γάμο πιο ενδιαφέρον. Προσθέτει ένα συγκεκριμένο στυλ και επιτρέπει ένα σύνολο οδηγιών για να πυροδοτήσει τη φαντασία σας. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικά από τα πιο εκπληκτικά νυφικά.

24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ

Όπως με κάθε γάμο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το στυλ του νυφικού. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που μπορεί να αισθάνεστε λίγο μπερδεμένες. Είναι πάντα καλή ιδέα να περιορίσετε τις επιλογές όταν κάνετε μια τόσο σημαντική επιλογή.

Γιατί δεν ξεκινάτε να βρίσκεται μια σιλουέτα που σας ταιριάζει περισσότερο; Το σωστό ρουστίκ νυφικό θα κολακεύει τον τύπο του σώματός σας και θα αναδεικνύει όλα τα αγαπημένα σας χαρακτηριστικά. Δεν έχει σημασία αν είστε μικροκαμωμένος, ή plus μέγεθος, με καμπύλες ή οι αδύνατες. Υπάρχει ένα τέλειο ρουστίκ νυφικό για όλες, απλά επιλέξτε με σύνεση.

24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ - ΑΝΑΛΑΦΡΑ & ΑΠΛΑ.

Το επόμενο βήμα για την επιλογή του τέλειου φορέματος είναι η παλέτα χρωμάτων. Σκεφτείτε το νυφικό σας - θα ήταν ένα απλό λευκό φόρεμα; Υπαίθριος χώρος, ξύλο και βρύα, λουλούδια και φύση γύρω - όλα αυτά τα χαρακτηριστικά επηρεάζουν την επιλογή του νυφικού. Η επιλογή του σωστού ρουστίκ νυφικού είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για το σχεδιασμό του γάμου. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να είστε τέλειες στην εικόνα την μεγάλη ημέρα, πράγμα που σημαίνει ότι όλα είναι σημαντικά. Περιτριγυρισμένο από τη φύση, το ξύλο και τα φύλλα και οι νύφες μοιάζουν απλά πριγκιπικές νεράιδες με ρουστίκ σαμπανιζέ νυφικά.

24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ 24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ 24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ COUNTRY STYLE.

Το country ύφος είναι πάντα στη μόδα, είναι μια δήλωση του πραγματικού σας πάθους για τον τρόπο ζωής της εξοχής και τις παραδόσεις του. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα νυφικά αυτού του στιλ είναι τα πιο δημοφιλή μεταξύ άλλων ρουστίκ νυφικών. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα καταπληκτικά φορέματα. Οποιοδήποτε από αυτά θα σας κάνει να φαίνεστε απλώς εντυπωσιακοί την ημέρα του γάμου σας. Συμπληρώστε την εικόνα με ένα καπέλο. Κάντε μια βόλτα με τον φωτογράφο και τον κ. Right σας στα λιβάδια. Υπάρχει λόγος για τον οποίο οι φωτογράφιση ιππασίας είναι τόσο δημοφιλείς.

24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ 24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ 24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ

24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΛΕΠΤΗ ΔΑΝΤΕΛΑ.

Η δαντέλα ήταν πάντα ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της μόδας στον γάμο. Τα ρουστίκ νυφικά δαντέλας φαίνονται μαγικά και ρομαντικά. Θα σας μαγέψουν με την απλή κομψότητα τους. Το περίπλοκο σχέδιο δαντέλας τους θα προσθέσει γοητεία στην εικόνα σας.

24 ΡΟΥΣΤΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ 24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ 24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙΑ.

Εάν ο γάμος σας πραγματοποιείται σε μια κρύα εποχή όπως το φθινόπωρο ή τον χειμώνα, μπορείτε να σκεφτείτε αυτά τα πανέμορφα ρουστίκ νυφικά με μανίκια. Είναι επίσης πολύ χρήσιμο σε περίπτωση που που η εκκλησία σας έχει αυστηρούς κανόνες για τα ρούχα. Ίσως θέλετε επίσης να επιλέξετε ρουστίκ νυφικά φορέματα με μανίκια για να δώσετε στη σιλουέτα σας ένα πιο ξεχωριστό σχήμα κλεψύδρας.

24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ 24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ 24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ

VINTAGE ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι ρουστίκ και οι εξοχικοί γάμοι κερδίζουν δημοτικότητα είναι το μοναδικό τους στυλ. Υπάρχει ένας αριθμός σχεδιαστών μόδας που προσφέρουν ρουστίκ φορέματα στις συλλογές τους.

24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ 24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ 24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ

ΡΟΥΣΤΙΚ CHIK ΝΥΦΙΚΑ.

24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ 24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ

24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ - ΕΞΩΠΛΑΤΑ ΝΥΦΙΚΑ.

Τα νυφικά Backless είναι ιδανικά για νύφες που προτιμούν την απλότητα και την κομψότητα. Η ανοιχτή πλάτη τους θα σας δώσει μια αισθησιακή, αλλά αθώα εμφάνιση.

24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ 24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ

ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΜΠΟΤΕΣ;

Καθώς σχεδιάζετε το σύνολο σας, μην ξεχάσετε να προσθέσετε κάποια αξεσουάρ, ανάλογα με την εποχή. Για παράδειγμα, οι δερμάτινες μπότες καουμπόι θα προσθέσουν περισσότερη διασκέδαση και προσωπικότητα στον ρουστίκ γάμο σας. Ένα τζιν μπουφάν ταιριάζει όμορφα με κοντά ρουστίκ νυφικά. Οι μπότες και ένα σακάκι θα ήταν ιδιαίτερα ωραία για έναν γάμο φθινοπώρου ή χειμώνα - δεν θέλετε να παγώσετε. Οι μπότες Cowboy είναι επίσης μια λεπτομέρεια που θα σας βοηθούσε πάρα πολύ σε περίπτωση πολύωρης ορθοστασίας.

24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ 24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ 24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ

Εσείς ποιο θα επιλέξετε να φορέσετε από τα 24 ΡΟΥΣΤΙΚ ΝΥΦΙΚΑ;

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ.