Παρακαλώ περιμένετε

16 tips για νύφες και πως να κάνετε σωστά ψώνια.

16 tips για νύφες και πως να κάνετε σωστά ψώνια.

16 tips για νύφες; Αφού εργάστηκα πολύ με τις νύφες, υπήρχαν πολλά που έμαθα για την πραγματοποίηση του ονειρικού γάμου. Πιστέψτε το. Ή όχι, υπάρχουν πολλά πράγματα και donts. Όταν πρόκειται για τη διαδικασία της εύρεσης του ονείρου σας και θα ήθελα πολύ να τα μοιραστώ μαζί σας!

16 tips για νύφες:

Κάντε ένα ραντεβού.

Μην περιμένετε να περπατήσετε σε ένα νυφικό salon, στο οποίο είχατε τα μάτια σας και έχετε ένα πλήρες ραντεβού. Οι στυλίστες και οι σχεδιαστές που εργάζονται στο σαλόνι συνήθως προγραμματίζονται με βάση το ποσό των ραντεβού που έχουν εκείνη την ημέρα. Αν κάνετε ένα ραντεβού, όλη η προσοχή του στυλίστα θα είναι πάνω σας, και θα έχετε μια πιο προσωπική και αξέχαστη εμπειρία!

16 tips για νύφες

Κάνετε έρευνα σε διαφορετικές γραμμένες, επιλογές μανικιών, στυλ φορεμάτων και υφασμάτων πριν από το ραντεβού σας.

Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε μια ιδέα για αυτό που ψάχνετε όταν πρόκειται για το νυφικό φόρεμα ονείρου σας. Ακόμα κι αν ακόμα δεν έχετε ιδέα για το τι πραγματικά θέλετε, για αυτό είναι το νυφικό σαλόνι! Πρέπει να ξεκινήσετε κάπου, οπότε προσπαθήστε να κάνετε οποιαδήποτε έρευνα μπορείτε να κάνετε εκ των προτέρων.

16 tips για νύφες

Μην φέρνετε περισσότερο από τρία άτομα στο ραντεβού.

Έχω δει τόσες πολλές νύφες σε ένα φόρεμα που αισθάνονται όμορφα μέσα από τις απόψεις των περιχώρων τους. Όσο λιγότεροι άνθρωποι είναι στο ραντεβού σας, τόσο λιγότερο αντιφατικές απόψεις θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Θυμηθείτε, εσείς είστε εκείνη που φοράει το φόρεμα, και εσείς είστε αυτή που παντρεύεται. Αυτό μου δίνει πάσα για τον αριθμό τέσσερα των 16 tips για νύφες. . .

16 tips για νύφες

Μην ενδώστε στις απόψεις των άλλων.

Αν σας αρέσει πραγματικά το νυφικό φόρεμα που φοράτε και δεν είναι όλοι σύμφωνοι, ζητήστε από τον στυλίστα να το δει με ένα πέπλο. Το πέπλο είναι αυτό που σφραγίζει τη συμφωνία και δίνει σε όλους μια καλύτερη ιδέα για το πως θα μοιάζετε με την ημέρα του γάμου σας! Και πάλι, είναι η Ημέρα του γάμου σας.

16 tips για νύφες

Μην λάβετε υπόψη σας την άποψη ενός γονέα ή μέλους της οικογένειας για το φόρεμά σας αν πληρώνουν γι' αυτό, επειδή αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγκρουση.

Αν θέλετε ένα σέξι, μοντέρνο φόρεμα, αλλά οι γονείς σας δεν τρελαίνονται εντελώς για την ιδέα, δοκιμάστε συμβιβασμούς. Υπάρχουν σέξι και μοντέρνα φορέματα που εξακολουθούν να είναι παραδοσιακά. Για παράδειγμα, αν σας αρέσει ένα φόρεμα στυλ γοργόνα που αγκαλιάζει το σώμα που είναι στράπλες, αλλά η μητέρα σας δεν, προσπαθήστε να προσθέσετε τιράντες ή μακρύτερα μανίκια. Μπορεί να βρείτε στη μέση μαζί τους.

16 tips για νύφες

Δοκιμάστε τουλάχιστον ένα ή δύο στυλ που δεν νομίζετε ότι θα σας αρέσει.

Είχα δει τόσες πολλές νύφες να δοκιμάζουν τα φορέματα που δεν σκέφτηκαν ποτέ ότι θα τους αρέσουν, αλλά αυτό το φόρεμα κατέληξε να είναι το ένα!

16 tips για νύφες

Μην προσπαθήσετε να φορέσετε ότι είναι πέρα ​​από τον προϋπολογισμό σας εκτός αν είστε πρόθυμοι και να αντέξετε οικονομικά τη διαφορά.

Τόσες πολλές νύφες επέμεναν να δοκιμάσουν ένα φόρεμα πολύ πάνω από τον προϋπολογισμό τους και έφυγαν με άδεια χέρια. Και επίσης απογοητευμένες όταν δεν μπορούν να βρουν τα χρήματα για να το πληρώσουν.

16 tips για νύφες

Ελέγξτε τις ετήσιες εκπτώσεις.

Τα νυφικά φορέματα στις εκπτώσεις συνήθως μειώνονται κατά 10%. Επίσης, πολλά φορέματα σημειώνονται κατά τη διάρκεια των ετήσιων πωλήσεων να είναι συνήθως το ήμισυ της αρχικής τιμής.

16 tips για νύφες

Δοκιμάστε τουλάχιστον μερικά πέπλα, ακόμα κι αν δεν νομίζετε ότι θα φορέσετε ένα.

Αυτό μπορεί να σας δώσει μια ολοκληομενη ιδέα, αν όλοι έχουν διαφορετικές απόψεις για ένα φόρεμα. Υπάρχουν νύφες να που δοκίμασαν ένα φόρεμα που ξέρουν ότι είναι το ένα, και η μητέρα τους να το απόρριψη, αλλά μόλις βάλουν ένα πέπλο, άλλαξε τελείως το μυαλό της μητέρας τους. Θυμηθείτε τις νύφες, τη μαμά σας, τη γιαγιά σας, ή όποιον έχει ονειρευτεί και αυτή την ημέρα, πρέπει να δουν ολόκληρο το όραμα και αυτό μπορεί να κάνει όλη την διάφορα.

16 tips για νύφες

Μην ανησυχείτε για το βάρος σας ενώ προσπαθείτε να τα δοκιμάσετε.

Τα σαλόνια έχουν συνήθως μόνο μερικά μεγέθη για κάθε φόρεμα που έχουν στο showroom τους. Έχουν δει τόσες πολλά νύφες τόσων πολλών μεγεθών. Δεν πρόκειται να σας κρίνουν, και αν αισθάνεστε άβολα σε ένα φόρεμα, θα βεβαιωθείτε ότι δεν σας αρέσει πολύ γρήγορα. Οι στυλίστες είναι εκεί για να σας υποστηρίξουν!

16 tips για νύφες

Βεβαιωθείτε ότι ο στιλίστας θα σημειώσει όλα αυτά που σας αρέσουν.

Με αυτόν τον τρόπο, αν καταλήξετε να επιστρέψετε, η στυλίστρια θα γνωρίζει ακριβώς το φορέματα για να ξέρει αν θα θέλατε να τα δοκιμάσετε ξανά. Και ποιο φόρεμα στυλ για να παραγγείλετε, αν το έχετε βρει! 16 tips για νύφες σας δίνει και πολλές ιδέες.

16 tips για νύφες

Βγάλε φωτογραφίες και βίντεο, αν το σαλόνι σας το επιτρέπει.

Βγάλε φωτογραφίες για να θυμάστε πόσο υπέροχο φόρεμα σας ήταν. Βγάλτε βίντεο για να θυμάστε ακριβώς πώς κινείται το φόρεμα.

16 tips για νύφες

Ρωτήστε για τις επιλογές πληρωμής σας όταν πρόκειται να αγοράσετε ένα φόρεμα.

Αν ανησυχείτε για το αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα φόρεμα, ρωτήστε εάν το σαλόνι έχει επιλογές για τη διαστρωμάτωση ή την επιλογή υποβολής αίτησης για πίστωση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρωτήσει εάν τυχόν αλλαγές ή άλλα ραντεβού περιλαμβάνονται με το συμβόλαιο σας. Ορισμένα σαλόνια θα χρεώσουν επιπλέον για την επιδιόρθωση ενός φορέματος, ενώ άλλα θα το συμπεριλάβουν δωρεάν. Συνεχίστε να διαβάζετε τα 16 tips για νύφες.

16 tips για νύφες

Μην αισθάνεστε πιεσμένοι να αγοράσετε ένα φόρεμα.

Εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για ένα φόρεμα και δεν μπορείτε να δοκιμάσετε αλλά φόρεμα εκείνη την ημέρα, κανένα πρόβλημα. Δεν θέλετε να κολλήσετε με ένα φόρεμα που μισείτε ή δεν αισθάνεστε 110% όμορφη. Η πλειοψηφία των σολωνίων δεν δέχεται επιστροφές ή ανταλλαγές.

16 tips για νύφες

Φτιάξτε το φόρεμά σας τουλάχιστον 10 μήνες νωρίτερα. ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

Χρειάζεται συνήθως αρκετοί μήνες για ένα παραγγελθέν γαμήλιο φόρεμα. Επιπλέον, πρέπει να υπολογίσετε το χρόνο που θα χρειαστεί για αλλαγές.

16 tips για νύφες

Διασκεδάστε το.

Αυτό υποτίθεται ότι είναι ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα και αγαπημένα γεγονότα της διαδικασίας προγραμματισμού του γάμου. Έχετε ονειρευτεί αυτή τη στιγμή από τότε που ήσασταν μικρό κορίτσι! Καλή διασκέδαση!

16 tips για νύφες

Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι συμβουλές θα βοηθήσουν όλες τις νύφες σας να βρείτε το φόρεμα των ονείρων σας. Αυτή είναι μια πολύ αξέχαστη στιγμή στη ζωή σας που θα θυμηθείτε πραγματικά για πάντα. Καλα να περνατε. Σας εύχομαι όλα τα καλύτερα στις περιπέτειες για ψώνια σας και τα 16 tips για νύφες!

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.