Παρακαλώ περιμένετε

10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ.

10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ.

10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ. Δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε μια γαμήλια φορέματα. Και οι σχεδιαστές νυφικών φορεμάτων ξοδεύουν χρόνια μαθαίνοντας για την τέχνη, την ιστορία, την επιστήμη του χρώματος και της υφής. Παρέχουν ιδιαίτερα νέα και συναρπαστικά υλικά και προβλέπουν (και συχνά καθορίζουν) τις τάσεις της επόμενης χρονιάς.

Εκτιμούμε αυτό και αναγνωρίζουμε το τεράστιο ταλέντο που γίνεται σε κάθε βελονιά. Όπως κάθε άλλο είδος, κάποιοι καλλιτέχνες ακολουθούν το παράδειγμά τους ενώ άλλοι ανεβαίνουν στην κορυφή. Έτσι, έχουμε συντάξει μια σύντομη λίστα των αγαπημένων μας. Κανείς δεν είναι πιο ταλαντούχος από άλλους, αλλά ορισμένοι - όπως ο Βαν Γκογκ είναι ο κύριος του ιμπρεσιονισμού, ενώ ο Πικάσο είναι κύριος των γεωμετρικών σχημάτων. Συνολικά, όλοι έχουν ειδικότητες που ξεχωρίζουν και όπου λάμπουν! Δώστε μεγάλη προσοχή και ίσως βρείτε τον σχεδιαστή που δημιουργεί το νυφικό φόρεμα των ονείρων σας.

10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΟΛΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.

10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ - ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ by Galia Lahav.

Για τις νύφες που φτιάχνουν ένα πανέμορφο κάστρο ως φόντο στο γάμο τους και στο γαμήλιο άλμπουμ τους και κάνουν την απόδραση σε μια άμαξα, αυτά τα σχέδια είναι ο μόνος τρόπος να το κάνετε!

10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

Έρχεται από μια οικογένεια ραπτών στη Ρωσία, το καλλιτεχνικό ταλέντο της Galia Lahav καλλιεργήθηκε αργότερα στο Ισραήλ, όπου το στούντιο της στο Τελ Αβίβ προσφέρει ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία 30 χρόνια, η Galia κυκλοφόρησε μια τεράστια συλλογή φορεμάτων υψηλής ραπτικής σε πολλές χώρες. Αν σας αρέσουν τα σέξι νυφικά φορέματα αυτή η σχεδιάστρια μιλάει στη καρδιά της σύγχρονης Σταχτοπούτας.

Julie Vino ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ.

Μεταξύ όλων των κορυφαίων σχεδιαστών νυφικών, πιστεύουμε ότι η Julie Vino μπορεί να είναι μια πραγματικη βιρτουόζα. Ανακαλύπτοντας το φυσικό της καλλιτεχνικό ταλέντο σε πολύ μικρή ηλικία, η Julie συνέχισε να συλλέγει έναν μοναδικό συνδυασμό εκπαίδευσης και εμπειρίας τόσο στον Καναδά όσο και στο Ισραήλ.

10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

Σήμερα μπορείτε να επισκεφθείτε έναν από τους πιο διάσημους σχεδιαστές νυφικών στο στούντιο στο Τελ Αβίβ για μια πραγματικά αριστοκρατική εμπειρία. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι νύφες της μόδας θα λατρέψουν τις παραδοσιακές πινελιές που ενισχύονται από τους σύγχρονους διαδρόμους του Μιλάνου και της Νέας Υόρκης.

10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ - FASHION ΝΥΦΙΚΑ by Lihi Hod.

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια για να ξεπεραστούν οι διάσημοι σχεδιαστές γαμήλιων φορεμάτων είναι η λεπτή ισορροπία μεταξύ παραδοσιακών και μοντέρνων. Οι δυτικές προτιμήσεις έχουν μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να μοιάζει με ένα νυφικό. Ωστόσο, οι περισσότερες νύφες θα συμφωνήσουν ότι θέλουν το φόρεμά τους να είναι μοναδικό.

10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

Η Lihi Hod πατάει αυτή την Α γραμμή με αυτοπεποίθηση ως εμπειρογνώμονας. Αποφοιτώντας από το ένα από τα κορυφαία σχολεία σχεδιασμού αμέσως άρχισε να δουλεύει στα περίφημα ateliers του Παρισιού. Συγκεκριμένα, εργάζεται με τον John Galliano. Επιπλέον, η Lihi έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε μια πολύ ιδιαίτερη όψη του νυφικού σχεδιασμού: Body Shaping.

Τα κομψά boho στυλ νυφικά της Lihi είναι πανέμορφα για όλα τα είδη χώρων δεξίωσης και θεμάτων γάμου.

Άννα Campbell ΝΥΦΙΚΑ.

Οι οικογενειακές αξίες βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του σχεδιασμού πολυκαταστημάτων. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από μια νύφη την ημέρα του γάμου της γίνεται πολύ εμφανής με κάθε βελονιά. Τα δικά της φορεματα η Anna Campbell επέλεξε να τα διάθεση για όλες, όχι μόνο για τους διάσημους του Χόλιγουντ. Ωστόσο, καμία λεπτομέρεια δεν έχει εξοικονομηθεί με αυτά τα σχέδια που θα φαινόταν σωστά στο σπίτι και στο κόκκινο χαλί. Αυτό έχει οδηγήσει σε εκατομμύρια ευτυχισμένες νύφες.

10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

Pallas Couture Wedding Dress Designers.

Αυτή η συλλογή νυφικών δεν είναι για το αχνό της καρδιάς. Αυτή η ομάδα μητέρας-κόρης φέρνει στο τραπέζι δεκαετίες διεθνής haute couture, με αποτέλεσμα τολμηρές περικοπές, τολμηρές αποχρώσεις και τα τελικά προϊόντα που η ελίτ του Χόλιγουντ ονειρεύονται. Δεν είναι τυχαίο που όλες οι νύφες τις προτιμούν και εμπιστεύονται τα χέρια τους το νυφικό τους όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.

10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΝΥΦΙΚΑ by Berta Bridal.

Τα τολμηρά και σέξι σύνολα είναι στυλ αυτού του σχεδιαστή. Η Μπερτά είναι ένας σχεδιαστής που αγαπά να ντύνει πραγματικές γυναίκες και διασημότητες τόσο σε μορφολογικά κολακευτικά υφάσματα, υφές όσο και αποχρώσεις. Εάν η προσοχή στις λεπτομέρειες είναι η προτεραιότητα σας, τότε έχεις επιλέξει σωστά.

10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

Αντί να αναγκάσει το φόρεμα να λάμψει μόνο του, η Μπέρτα βγαίνει και χρησιμοποιήσει το φόρεμα ως εργαλείο για να τονίσει τη φυσική ομορφιά της νύφης. Σχέδια και σιλουέτες είναι η υπογραφή για τις νύφες που θέλουν να είναι το αστέρι της παράστασης.

ΝΥΦΙΚΑ Designer MoriLee.

Το High fashion και το χαμένο κόστος είναι τα ονόματα του παιχνιδιού από την καρδιά της Νέας Υόρκης. Τα πλούσια υφάσματα και οι λεπτομερείς χάντρες είναι τα χαρακτηριστικά της σχεδιαστικής ταυτότητας MoriLee. Κρατήστε αυτές τις παραδοσιακές σιλουέτες και υφάσματα σταθερά αγκιστρωμενος στον κόσμο των πριγκιπισσων της Disney, ενώ οι λεπτές διακοσμήσεις εξασφαλίζουν ότι κάθε φόρεμα είναι πραγματικά μοναδικό.

10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

Τέλεια για γάμους στην εκκλησία και για την δεξίωση του κτήματος εξίσου άνετα και φορέσιμα.

Grace Loves Lace Bridal Dresses.

Μια ψηφιακή αρχική εταιρεία σχεδιασμού, το Grace Loves Lace εξυπηρετεί νύφες σε όλο τον κόσμο και κερδίζει βραβεία κατά μήκος της διαδρομης της. Οι νύφες μπορούν να περιμένουν μια αναζωογονητική εστίαση στην εμπειρία του γάμου παρά στις εμπορικές πτυχές. Αντ 'αυτού, η προσοχή και η λεπτομέρεια των εμπειρογνωμόνων πηγαίνουν στην αληθινή κατανόηση του τι είναι η κλασική, boho, ρουστίκ, δαντέλα lover κ.λπ. νύφη και εκφράζοντας αυτό μέσα από τα καλύτερα υφάσματα και στυλ.

10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

Οι μοντέρνες, ελεύθερες νύφες είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για να ελέγξουν τον πλήρη κατάλογο της Grace Love Lace.

ΦΟΒΕΡΑ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ από τη Milla Nova.

Awesome νυφικά φορέματα από Είναι αδύνατο να δείτε τις δημιουργίες του Milla Nova και να μην δημιουργήσει αμέσως την έννοια του "ρομαντισμού". Αυτός είναι ένας μόνο λόγος για τον οποίο θεωρείται συχνά μια από τους κορυφαίους 10 σχεδιαστές νυφικών. Αναπόφευκτα, η Milla είναι σε θέση να μεγιστοποιήσει το εκτεθειμένο δέρμα διατηρώντας παράλληλα μια αίσθηση της σεμνότητας. Επιπλέον, είναι σε θέση να παράγει αριστουργήματα που ταιριάζουν με το καλούπι της "κλασικής ευαισθησίας". Ίσως αυτή η ευελιξία να είναι υπεύθυνη για την παγκόσμια αναγνώριση της Milla.

10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

Αν ένας από τους νυφικούς σας στόχους είναι να βάλεις την Σταχτοπούτα από μέσα σου, να η ευκαιρία.

10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ - ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Madi Lane.

Η Madi Lane είναι μια διάσημη γιορτή γάμου με παράδοση αριστείας και μια επιχειρηματική δομή που παρακινεί την υπέροχη εξερεύνηση νέων κομματιών και υφών και μια από τις πιο ευπροσάρμοστες συλλογές που έχουμε δει ποτέ, είναι σχεδόν αδύνατο να μην βρείτε το νυφικό των ονείρων σας. Η αισθητικής είναι ρομαντική, μοντερνα, ακόμα και boho chic.

10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

Αυτό ισχύει για νύφες όλων των μορφών, μεγεθών και αισθητικής. Εάν έχετε πρόβλημα να βρείτε το φόρεμα των ονείρων σας στο μέγεθός σας, το έχει. Και αν ψάχνετε για αυτό το απόλυτα μοναδικό σχέδιο για τον προορισμό του γάμου, θα το σχεδιάσει για σας ιδανικά.

Κάπου εδώ τελειώνει αυτό το άρθρο. Μην ξεχάσεις εσύ αποφασίζεις τι θέλεις για τον γάμο σου και ανάλογα με το στυλ σου επιλέγεις αυτό που σου ταιριάζει. Αυτά ήταν τα 10 ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ.

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.