Παρακαλώ περιμένετε

ΣΤΥΛΑΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΔΑ.

ΣΤΥΛΑΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΔΑ.

ΣΤΥΛΑΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ: Η μεγάλη μέρα του γάμου πλησιάζει και έχετε τόσα πολλά στο μυαλό σας, ένα από αυτά είναι τι κοστούμι θα βάλετε. Μπορεί η νύφη να είναι η βασίλισσα του γάμου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και εσείς δεν μπορείτε να κάνετε την διαφορά. Και ήρθε η στιγμή σας! Για μην φανείτε λοιπόν εκτός τόπου και χρόνου ακολουθούν 7 δημοφιλή κοστούμια για κάθε στυλάτο γαμπρό!

ΣΤΥΛΑΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ - 7 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ:

1. ΣΤΥΛΑΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ BLACK WITH TIE.

Στυλάτο κοστούμι γαμπρού σε μαύρες αποχρώσεις. Αυτή η επιλογή είναι τέλεια όταν έχετε ένα παραδοσιακό ή κλασικό γάμο. Εάν για παράδειγμα ο γάμος σας πρόκειται να γίνει σε μια πολυτελή αίθουσα ή χωρος εκδηλώσεων ή σε αίθουσα χορού αυτή μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

ΣΤΥΛΑΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ

Φορέστε μια μαύρη γραβάτα ή ένα παπιγιόν και συνδυάστε το look με μαύρα παπούτσια για παράδειγμα oxford. Απευθείας θα έχετε κάνει την διαφορά. Συνδυάστε το με ένα λευκό πουκάμισο και μαντήλι στο πέτο. Δείτε εδώ κάποιες ιδέες για κλασικά κοστούμια γαμπρού.

2. ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΡΙΩΝ ΤΕΜΑΧΙΩΝ.

Μια άλλη δημοφιλής ιδέα για κοστούμι γαμπρού είναι το κοστούμι των τριών τεμαχίων. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι πολύ ευέλικτη καθώς δεν αγοράζετε ένα κοστούμι έτοιμο εξ αρχής αλλά επιλέγετε τα 3 κομμάτια ξεχωριστά. Έτσι μπορεί να κάνετε είτε έναν πολύ κλασσικό γάμο ή πιο απλό.

ΣΤΥΛΑΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ

Αν προτιμάτε να έχετε έναν πιο επίσημο γάμο, τότε θα πρέπει να διαλέξετε ένα πιο σκούρο χρώμα όπως το μαύρο ή το σκούρο μπλε. Ωστόσο, αν κάνετε ένα γάμο στην παραλία ή σε ρουστίκ χώρους, διαλέξτε πιο ανοιχτά χρώματα. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τα σωστά υφάσματα. Πιο ζεστά υφάσματα το χειμώνα πιο απαλά και δροσερά το καλοκαίρι.

3. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ….ΤΙΡΑΝΤΕΣ.

Ενώ τις τιράντες δεν τις επιλέγουν πολλοί, εάν είστε από τους μοντέρους γαμπρούς που τις αγαπούν μπορείτε να τις φορέσετε αρκεί να αφήσετε έξω από το παιχνίδι την ζώνη.

ΣΤΥΛΑΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ

4. ΣΤΥΛΑΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ.

Τα παλαιότερα χρόνια οι άντρες φορούσαν σε όλες τις εκδηλώσεις καπέλα. Μάλιστα πολλές φορές από το είδος του καπέλου μπορούσε κάποιος να καταλάβει εάν ο άντρας αυτός άνηκε στην αριστοκρατία ή όχι. Τα καπέλα λοιπόν για τους άντρες, φαίνεται να επιστρέφουν, ένα στιλάτο κοστούμι με καπέλο σας δίνει μια κομψή εμφάνιση που μπορείτε να το ταιριάξετε τέλεια με τον χώρο του γάμου και το δικό σας στυλ.

ΣΤΥΛΑΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ

Εάν δεν θέλετε να είστε ο μόνος που φοράτε καπέλο, ζητήστε να φορέσει και ο κουμπάρος σας.

5. ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ.

Διαλέξτε διαφορετικό χρώμα του κοστουμιού από την γραβάτα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να φορέσετε τα σωστά αξεσουάρ όπως καρφίτσες πέτου, κλιπ γραβάτας ακόμα και χρωματιστές κάλτσες.

ΣΤΥΛΑΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ

6. THE NO TIE EFFECT.

Keep it Simple! Όταν σχεδιάζετε έναν γάμο στην παραλία όλα στο γάμο σας πρέπει να είναι απλά. Από το νυφικό και τις μπομπονιέρες μέχρι την δεξίωση και τον στολισμό. Σε έναν τέτοιο γάμο λοιπόν λέμε ΟΧΙ στις γραβάτες. Φορέστε ένα κοστούμι που να μοιάζει περισσότερο με ένα απλό πουκάμισο και ένα καλό παντελόνι που θα φοράμε σε μια χαλαρή εκδήλωση. Ανάλαφρο και άκρως γοητευτικό.

ΣΤΥΛΑΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ

Αυτή η ιδέα είναι ιδανική για τους γαμπρούς που δεν τους αρέσει να φορούν γραβάτα και εκείνη την ημέρα δεν θέλουν να καταπιεστούν.

7. ΣΤΥΛΑΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ ΜΕ ΓΙΛΕΚΟ.

Στυλάτα κοστούμια με γιλέκο φαίνεται να αναζητούν όλο και περισσότεροι άντρες. Ανεξάρτητα από την εποχή,τα γιλέκα ποτέ δεν φαίνεται να ξεφεύγουν από τη μόδα. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το ντύσιμο σε οποιοδήποτε χώρο. Εάν είστε έτοιμοι για έναν πιο επίσημο γάμο, θα πρέπει επίσης να φορέσετε ένα σακάκι. Ωστόσο, αν ο γάμος σας είναι την άνοιξη ή το καλοκαίρι, δεν χρειάζεστε ούτε ένα σακάκι. Θα είστε πολύ πιο άνετοι και δεν θα ζεσταθείτε καθόλου.

ΣΤΥΛΑΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΟΥ

Όπως μπορείτε να δείτε, οι επιλογές είναι ατελείωτες! Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στην διάρκεια της επιλογής και την νύφη σας, ώστε να βρείτε το πιο στυλατο κοστουμι γαμπρου.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα