Παρακαλώ περιμένετε

ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ - ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ

ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ - ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ

Γαμπριατικα παπουτσια; Το Γαμπριάτικο παπούτσι είναι μια ιδιαίτερα σημαντική επιλογή για να ολοκληρωθεί το ντύσιμο του γαμπρού. Εδώ θα δούμε tips που θα βοηθήσουν στην σωστή επιλογή:

ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 7 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ

1. Τα γαμπριάτικα παπούτσια πρέπει να είναι κατασκευασμένα μόνο από δέρμα. Το δέρμα έχει πολλές ποιότητες και ένας τρόπος να αντιληφθείτε πόσο καλή ή κακή είναι η ποιότητα του δέρματος που έχει κατασκευαστεί το παπούτσι σας, είναι απλά να παρατηρήσετε πόσο εύκολα ¨σπάει¨ το παπούτσι την ώρα που περπατάτε.

ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΩΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ

2. Τα παπούτσια δεν πρέπει να είναι φαρδιά στα πόδια σας για να είναι άνετα. Πρέπει να αγκαλιάζουν τα πόδια, χωρίς να σας χτυπούν, ενώ το παντελόνι από το γαμπριάτικο κοστούμι σας να αγγίζει απαλά και σε κάθε περίπτωση να βρίσκεται 3 πόντους πάνω από το τακούνι. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίας μεταποίησης της dressman γι αυτή την μικρή αλλά σπουδαία λεπτομέρεια! Το δέρμα είναι ένα υλικό το οποίο ξεχειλώνει εύκολα με τη χρήση και έρχεται ακριβός στα μέτρα του ποδιού σας.

ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΑΝΕΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ

3. Κάντε τις αγορές σας βράδυ. Τα πόδια είναι είδη πρησμένα από την κούραση όλης της ημέρας και αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πιο παπούτσι είναι πιο άνετο για ‘σας ακόμα και μετά πολλές ώρες.

ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΤΑΙΡΙΑΞΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ

ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

4. Η Ζώνη δεν είναι απαραίτητο να συνδυάζετε με τα παπούτσια. Μπορείτε να την συνδυάσετε με το χρώμα από το γαμπριάτικο κοστούμι και τα παπούτσια να δίνουν ξεχωριστή εικόνα στο ντύσιμο σας.

ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ

5. Προτιμήστε το κορδόνι. Προσθέτει κύρος στο γαμπρό και παράλληλα κάνει τα παπούτσια πιο ευκολοφόρετα για μετά το γάμο.

ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΟΜΨΟ ΧΡΩΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ

ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

6. Το καφέ χρώμα δεν είναι λάθος. Ο Γαμπρός φοράει μόνο μαύρα, γκρι ή μπλε παπούτσια και αυτό γιατί θέλουμε ένα elegant χρώμα και όχι κάτι spor. Το καφέ κάνει άριστο συνδυασμός με ένα μπλε κοστούμια αλλά όχι για το κάθε γαμπρό. Εξαρτάται από το θέμα του γάμου. Αν και όλα τα χρόνια ακόμα και μεγάλοι οίκοι μόδας δεν συνδύαζαν το καφέ παπούτσι στο γαμπριάτικο κοστούμι. Όμως οι κανόνες είναι για να σπάνε καμία φορά.

ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ Ή ΜΑΤ;

ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

7. Γυαλιστερά ή Ματ παπούτσια είναι δικιά σας επιλογή. Είναι ωραίο να κάνετε αντιθέσεις στο γαμπριάτικο ντύσιμο, οπότε μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο γυαλιστερό παπούτσι σε ένα ματ κοστούμι και το αντίθετο.

ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Μην ξεχνάμε ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Έτσι και ο κάθε γάμος. Όμως σε οτιδήποτε κάνουμε στην ζωή μας βάζουμε την προσωπική μας πινελιά όπως και με τα γαμπριατικα παπουτσια.

Επιμέλεια: Γ. Λορίνα