Παρακαλώ περιμένετε

Αστείες ιστορίες γάμου που πραγματικά συνέβησαν!

Αστείες ιστορίες γάμου που πραγματικά συνέβησαν!

Αστείες ιστορίες γάμου; Η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην αγάπη, τον ρομαντισμό αλλά και στα πολλά γέλια. Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές της ημέρας του γάμου ... και ναι, είναι αλήθεια!

Αυτές οι αστείες ιστορίες γάμου αποκαλύπτουν τι συμβαίνει πραγματικά και πώς να αντιμετωπίσετε αυτές τις ξεκαρδιστικές απρογραμμάτιστες στιγμές σε περίπτωση που σας τύχη κάτι παρόμοιο.

Αστείες ιστορίες γάμου

Αστείες ιστορίες γάμου που μας αποκάλυψαν οι νύφες και οι γαμπροί:

"Στο γάμο του αδελφού μου, η θεία μου (που είναι καλόγρια), έπιασε την ανθοδέσμη της νύφης! Στη συνέχεια γιόρτασε περνώντας το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας στη πίστα ... Βλέποντας μια καλόγρια να τραγουδάει το Sex on Fire είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ ».  Λέει ο Άρης.

"Ένας φίλος του συντρόφου μου κάνει «κουκλοθέατρο» με ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος (ναι, αυτό). Στο γάμο μας κάπως ήρθε κουβέντα και το επόμενο πράγμα που ξέρω,  ήταν ότι έδωσε σε μερικούς από τους καλεσμένους μας μια «παράσταση». Η μαμά μου ζήτησε ακόμη και να το δει - προφανώς, το «κουκλοθέατρο» ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό! Θεέ και Κύριε." Λέει η Μελίνα.

γάμος μας έγινε στην παραλία και η πεθερά μου άρχισε να κλαίει κατά τη διάρκεια της βραδιάς (κλασσικές πεθερές!). Για να αποφορτιστούν από το βαρύ αυτό κλίμα λοιπόν, οι καλεσμένοι μας άρχισαν ξεγυμνώνονται και να κάνουν βουτιές στη θάλασσα και ίσως θα έπρεπε να είχαμε ακολουθήσει και εμείς το παράδειγμα τους ... " Λέει ο Κώστας.

"Ο μπαμπάς μου μέθυσε τόσο πολύ στο γάμο μου που κατέληξε στο πάτωμα, με το πουκάμισό του ξεκούμπωτο, με ένα ιδρωμένο και έντονο κόκκινο χρώμα στο πρόσωπο του. Αυτή ήταν μια φωτογραφία που σίγουρα δεν έβαλα στο γαμήλιο άλμπουμ! " Λέει η Ηρώ.

"Το γαμήλιο αυτοκίνητο μας χάλασε στο δρόμο προς την δεξίωση, δεν μπορούσα να το πιστέψω, αλλά στην πραγματικότητα ήμουν σε ένα φορτηγό, το καλύτερο της ημέρας - όλοι περίμεναν, φωνάζοντας και γελώντας όταν φτάσαμε. Ήταν εντελώς πρωτότυπο και τελικά όλα πήγαν υπέροχα. " Λέει η Μαρίνα.

*Τα ονόματα των αφηγούντων είναι φανταστικά για την προφυλλάξη της προσωπικής τους ζωής.

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι μας έχουμε ζήσει παρόμοιες καταστάσεις και ευτράπελα. Συμβαίνουν κι αυτά στις πιο αστείες ιστορίες γάμου!

Επιμέλεια: Λορίνα Γ.